Σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του για τον Σταύρο Μπαλάσκα

«Ξαφνικά έπαψα να έχω δεξί χέρι, δεν κινούταν. Ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω στο σώμα μου»

Must Read

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο γνωστός συνδικαλιστής της αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο χειρουργείο.

«Ανέβασε» μάλιστα και φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, όπου φαίνεται ότι έχει τραυματιστεί στο αριστερό του πόδι και στο δεξί του χέρι, με τη ζημιά στο χέρι του να είναι μεγάλη, όπως είπε ο ίδιος.

Όπως ανέφερε στον Alpha, είχε ατύχημα με τη μηχανή του.

«Μία κοπέλα πέρασε με το ΙΧ της το STOP, “πλακωθήκαμε” στα φρένα και εγώ και αυτή, για να αποφύγω τη σφοδρή σύγκρουση μαζί της. Η μηχανή μου εξετράπη της πορείας της και έσκασα στο οδόστρωμα με τον δεξί μου ώμο, με αποτέλεσμα να πάθω πολύ σοβαρή ζημιά», περιέγραψε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Και συνέχισε: «Κόπηκε ο υπερακάνθιος, κόπηκε ο τένοντας, κόπηκε ο υποπλάτιος. Με τα πολλά και τα λίγα ήρθα στο ΚΑΤ. Τρόμαξα πολύ και φοβήθηκα, γιατί ξαφνικά έπαψα να έχω δεξί χέρι, δεν κινούταν. Ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω στο σώμα μου, είχε κοπεί οτιδήποτε το στήριζε».

Ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου και αποκάλυψε πως το χειρουργείο διήρκησε συνολικά 2μιση ώρες και θα πρέπει να μείνει το χέρι του δεμένο για τρεις μήνες.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This