Μύκονος: 10 συλλήψεις για αυθαίρετη κατασκευή σε διάσημη ψαροταβέρνα στον Άγιο Στέφανο

Τούς «κάρφωσε» ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Αλέκος Βαμβακούρης

Must Read

Διάσημη ψαροταβέρνα βρέθηκε στο στόχαστρο των Αρχών στη Μύκονο, λόγω αυθαίρετης κατασκευής στον Άγιο Στέφανο, μια από τις καλύτερες παραλίες του «νησιού των ανέμων», με τον Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου να πραγματοποιεί έφοδο στο σημείο μαζί με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, μετά από σχετική καταγγελία.

Συγκεκριμένα, η έφοδος στη γνωστή ψαροταβέρνα, η οποίο επρόκειτο να ανοίξει αρχές Ιουλίου, έγινε μετά από καταγγελία του αντιδημάρχου Μυκόνου Αλέκου Βαμβακούρη, ο οποίος είχε διαπιστώσει παράνομες οικοδομικές εργασίες στην επιχείρηση. Η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου είχε ενημερώσει σχετικά την Πολεοδομία της Σύρου στις 20/5, ζητώντας να γίνει αυτοψία.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο έπιασαν επ’ αυτόφωρο πέντε εργαζόμενους. Το πρώτο πολεοδομικό αδίκημα αφορούσε τη κατασκευή πέργκολας 200 τ.μ. και ύψους τεσσάρων μέτρων, καθώς και εσωτερικές διαρρυθμίσεις. Ο μηχανικός του έργου που βρισκόταν στο σημείο και είχε το γενικό πρόσταγμα στις εργασίες έδειξε στους αστυνομικούς μια άδεια μικρής κλίμακας, κάτι που τους έβαλε σε υποψίες, δεδομένου ότι οι περισσότερες αυθαιρεσίες στο νησί γίνονται με τέτοιου είδους άδειες.

Η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας ζήτησε τη συνδρομή της Πολεοδομίας και όταν οι άνδρες της πολεοδομίας έκαναν έφοδο στο ακίνητο, οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε όλους όσοι βρίσκονταν εκεί. Συνελήφθησαν συνολικά 10 άτομα, μεταξύ των οποίων και δυο μηχανικοί που επέβλεπαν τις εργασίες προέκτασης στο ακίνητο. Μετά τη σύλληψη τους θα περάσουν τη διαδικασία του Αυτοφώρου στη Σύρο.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This