Με γερές πλάτες ο Βασίλης Ρουμπέτης στη μαφία των βυτιοφόρων!

Τα συμβόλαια θανάτου στα οποία εμπλέκεται το όνομά του και οι «βόλτες» με το θωρακισμένο τζιπ εταιρίας του Γιάννη Αλαφούζου

Συντάκτης: Newsroom

Υψηλή «προστασία» φαίνεται πως είχε ο Βασίλης Ρουμπέτης: Το πρωτοπαλίκαρο επίσης δολοφονημένων «πρωταγωνιστών» της Greek Mafia (ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα δολοφονίας, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος) είχε προσληφθεί, παρά το… πλούσιο ποινικό του μητρώο, στον Δήμο Πειραιά επί δημαρχίας Μώραλη και κυκλοφορούσε με τη θωρακισμένη Μερσεντές του εφοπλιστή, καναλάρχη και προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζου, αν και είχε σκοτώσει το 2007 τον 22χρονο φίλαθλο του «Τριφυλλιού» Μιχάλη Φιλόπουλο.

Ο «Ράμπο» της Θύρας 7 του Ολυμπιακού ή «ταξιτζής», όπως ήταν γνωστός στα κυκλώματα των νονών της νύχτας, κατηγορούνταν για την απόπειρα δολοφονίας ενός άνδρα στη Ροβιάτα Ηλείας τον Ιούνιο του 2010. Ο Διονύσης Ντούρος, που είχε βαρύ ποινικό παρελθόν, με ληστείες και πυροβολισμούς, δέχθηκε δολοφονική επίθεση μπροστά από το καφενείο του πατέρα του. Ο τραυματίας, που έμεινε στο νοσοκομείο επτά μήνες με τραύματα στο κεφάλι και άλλα σημεία του σώματός του, κατάφερε να βγει ζωντανός, αλλά έμεινε ανάπηρος.

Οι μαρτυρίες οδήγησαν στον Βασίλη Ρουμπέτη, ο οποίος καταδικάστηκε το 2017 για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του Ντούρου σε 12 έτη κάθειρξη. Ομως, δεν εξέτισε την ποινή του, καθώς το δικαστήριο του χορήγησε ανασταλτικό μέχρι το Εφετείο, με αποτέλεσμα το πρωτοπαλίκαρο των «νονών» Βασίλη Στεφανάκου και Γιάννη Σκαφτούρου να κυκλοφορεί ελεύθερο.

Αν και είχε ήδη καταδικαστεί για τη δολοφονία του 22χρονου φιλάθλου Μιχάλη Φιλόπουλου, οι δικαστές δεν έκριναν πως πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή… Η δίκη σε δεύτερο βαθμό είχε προσδιοριστεί στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου, στις 19 Ιουνίου 2023, δηλαδή έξι χρόνια μετά την πρωτόδικη καταδίκη. Ομως δεν πρόλαβε να δικαστεί, καθώς κάποιοι τού έκλεισαν για πάντα το στόμα, τερματίζοντας την πολυετή δράση του στα κυκλώματα της νύχτας, λαθρεμπορίας καυσίμων και «προστασίας» καταστημάτων, ενώ φαίνεται πως είχε εμπλακεί και σε «συμβόλαια θανάτου», μεταξύ των οποίων και δύο δημοσιογράφων.

Βασίλης Στεφανάκος

Ο «κύκλος του αίματος» είχε ανοίξει τον Ιανουάριο του 2018 με τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου, ο οποίος λυμαινόταν το λαθρεμπόριο καυσίμων σε πρατήρια της δυτικής Αττικής. Ο Ρουμπέτης ήταν πρωτοπαλίκαρό του και τη μοιραία ημέρα είχε πάρει το θωρακισμένο αμάξι του, με αποτέλεσμα ο Στεφανάκος να είναι απροστάτευτος και να πέσει νεκρός έξω από την εταιρία του στο Χαϊδάρι μέσα σε μη θωρακισμένο όχημα. Μετά τη δολοφονία Στεφανάκου τα ηνία στο λαθρεμπόριο καυσίμων πήραν δύο ομάδες. Μία από αυτές ήταν του Γιάννη Σκαφτούρου, ο οποίος εκτελέστηκε τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα του 2022 στο χωριό του στα Δερβενοχώρια.

Ο Βασίλης Στεφανάκος νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του

Και σε αυτήν την εκτέλεση ήταν πρωτοπαλίκαρο του δολοφονημένου ο Ρουμπέτης, ο οποίος στη συνέχεια ανέλαβε την «επιχείρηση» λαθρεμπορίας καυσίμων, παράλληλα με την αντίπαλη ομάδα που ευθύνεται για τη δολοφονία Σκαφτούρου. Η διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό του 38χρονου Βασίλη Ρουμπέτη και του 31χρονου γαμπρού του Διονύση Μουζακίτη έφερε στο φως ακόμα μία φορά τα κυκλώματα που λυμαίνονται τα καύσιμα στην Αττική και εμπλέκονται σε «προστασίες» καταστημάτων αλλά και «συμβόλαια θανάτου» επιχειρηματιών, ακόμα και δημοσιογράφων, κάτω από τη μύτη των αστυνομικών Αρχών.

Βασίλης Ρουμπέτης

Κάποιοι στην Αστυνομία φαίνεται ότι γνώριζαν πως επίκειται νέο ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα στις αντίπαλες συμμορίες της Greek Mafia, που αλληλοφαγώνονται τα τελευταία χρόνια. Πολύ περισσότερο καθώς ο Βασίλης Ρουμπέτης ήταν πρωτοπαλίκαρο των επίσης δολοφονημένων «νονών» της νύχτας Βασίλη Στεφανάκου και Γιάννη Σκαφτούρου, ενώ είχε κατονομαστεί ως εμπλεκόμενος στη δολοφονία του γιου επιχειρηματία καυσίμων Γιώργου Μήτσου στα Γλυκά Νερά.

Λαθρεμπόριο πετρελαίου

Ο Αναστάσιος Μήτσου, πατέρας του δολοφονημένου, είχε καταγγείλει μέλη της Greek Mafia πως λυμαίνονται το λαθρεμπόριο πετρελαίου, με την ανοχή επίορκων αστυνομικών. Αυτό φαίνεται να είναι και το «κλειδί» σε όλες τις υποθέσεις ξεκαθαρίσματος λογαριασμών των «νονών» της νύχτας: Οι επίορκοι αστυνομικοί, οι οποίοι ανέχονται πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ οι «νονοί» επιβάλλουν με τα καλάσνικοφ τον «νόμο της σιωπής».

Ο Γιώργος Μήτσου

Το φθινόπωρο του 2022 και ενώ υπήρχαν φήμες για νέα «συμβόλαια θανάτου», η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή μια ειδική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Σκιά», που προέβλεπε τη συνεχή παρακολούθηση οκτώ στελεχών της επονομαζόμενης Greek Mafia, μεταξύ των οποίων και ο Βασίλης Ρουμπέτης. Ομως, η επιχείρηση, που τέθηκε σε εφαρμογή τον Οκτώβριο του 2022, διακόπηκε μετά τις τακτικές κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία τον Φεβρουάριο του 2023. Μόλις τέσσερις μήνες αργότερα ο Ρουμπέτης έπεφτε νεκρός…

Προστασία

Μετά το φιάσκο της νέας ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και τη διπλή δολοφονία Ρουμπέτη – Μουζακίτη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής «ανακάλυψαν» κύκλωμα μπράβων που απειλούσε, χτυπούσε επιχειρηματίες και «προστάτευε» καταστήματα στα νότια προάστια.

Μία λεπτομέρεια: Οι μπράβοι δρούσαν ανεξέλεγκτα επί μήνες, ενώ είχαν συνεργούς τουλάχιστον τρεις επίορκους αστυνομικούς, αλλά κανείς δεν είχε ασχοληθεί… Επίσης, μέσα σε χρόνο-εξπρές εντόπισαν αυτοκίνητο-γιάφκα στον Νέο Κόσμο με οπλισμό κοντά σε κατάστημα που φέρεται ότι ελέγχεται από άνθρωπο της αντίπαλης συμμορίας του Ρουμπέτη.

Μέσα στο όχημα, όπου είχαν βρεθεί δύο «καθαρά» καλάσνικοφ, δύο πιστόλια των 9 χιλιοστών, αλεξίσφαιρα γιλέκα και μία χειροβομβίδα, υπήρχαν αποτυπώματα των δύο θυμάτων της ενέδρας στον Κορυδαλλό. Ομως, πέρα από την «προστασία» των «νονών» από επίορκους αστυνομικούς και τους δικαστές, που έκριναν πως μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος με ανασταλτικό, αν και είχε σκοτώσει τον 22χρονο Μιχάλη Φιλόπουλο και είχε προσπαθήσει να σκοτώσει ακόμα ένα άτομο, η υπόθεση περιπλέκεται περισσότερο μετά την αποκάλυψη ότι η θωρακισμένη Μερσεντές με την οποία κυκλοφορούσε ανήκει στην εταιρία του εφοπλιστή, καναλάρχη και προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος

Ο ίδιος ο επιχειρηματίας επιχείρησε την περασμένη εβδομάδα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, δηλώνοντας άγνοια για το πώς έφτασε το πολυτελές αμάξι του στα χέρια του μαφιόζου. Απέφυγε να πει οτιδήποτε για το ότι η θωρακισμένη Μερσεντές είχε παραχωρηθεί στο αφεντικό του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη και από εκεί κατέληξε σε έναν από τους αρχηγούς των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, τον δολοφονημένο Βασίλη Ρουμπέτη…

Το χειρότερο είναι το σοκ που υπέστησαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, διαπιστώνοντας πως η θωρακισμένη Μερσεντές του προέδρου της αγαπημένης τους ομάδας κατέληξε στον δολοφόνο του 22χρονου φιλάθλου του «Τριφυλλιού» Μιχάλη Φιλόπουλου… «Δεν πρέπει οι φίλαθλοί μας να παρασυρθούν από αυτούς που ως στόχο έχουν την αποδυνάμωσή μας» απάντησε ο Γιάννης Αλαφούζος, χωρίς να δώσει μια πειστική εξήγηση για το πώς κατέληξε η Μερσεντές του στον Ρουμπέτη…

Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο και πολιτικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι το όνομα του Βασίλη Ρουμπέτη εμπλέκεται, μεταξύ άλλων, στα «συμβόλαια θανάτου» των δημοσιογράφων-εκδοτών Στέφανου Χίου και Κώστα Βαξεβάνη. Το συμβόλαιο κατά του Στέφανου Χίου εκτελέστηκε, αλλά ο δημοσιογράφος γλίτωσε από θαύμα, με δύο σφαίρες στο σώμα του. Μάλιστα, ο Ρουμπέτης είχε συναντήσει τον Στέφανο Χίο στα γραφεία της εφημερίδας του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο δημοσιογράφος. Αντίθετα, στην περίπτωση του Κώστα Βαξεβάνη το συμβόλαιο φαίνεται να ακυρώθηκε μετά την εμπλοκή συνεργών του δολοφονημένου σε τυχαίο έλεγχο αστυνομικών, που οδήγησε στην εμπλοκή του πρώην παρουσιαστή και μάνατζερ Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος με τη σειρά του άφηνε αιχμές κατά του τέως υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, δημοσιοποιώντας sms που είχε ανταλλάξει μαζί του.

Ο Βαξεβάνης είχε καταγγείλει το «συμβόλαιο θανάτου» που είχε εκμυστηρευτεί σε συνεργάτη του δημοσιογράφου πρώην συνεργάτης του Φουρθιώτη, ο οποίος φερόταν ότι είχε απευθυνθεί σε άνθρωπο της νύχτας με το ψευδώνυµο «ταξιτζής» ή «ταρίφας» για να του αναθέσει την εκτέλεση του εκδότη του «Documento». Η υπόθεση είχε φτάσει μέχρι και τη Βουλή, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία κατά του Φουρθιώτη, ο οποίος αθωώθηκε τελικά από τη Δικαιοσύνη.

Το «κερασάκι στην τούρτα» της διαπλοκής αποτελεί η αποκάλυψη του site Ζούγκλα ότι ο Βασίλης Ρουμπέτης είχε προσληφθεί από τον Δήμο Πειραιά, παρά το πλούσιο ποινικό του μητρώο, και μάλιστα με την υπογραφή του δημάρχου και επί σειρά ετών στελέχους του Ολυμπιακού Γιάννη Μώραλη. Ο δολοφονημένος μαφιόζος είχε προσληφθεί με δύο δίμηνες συμβάσεις μεταξύ του 2018 και του 2019, αν και ο νόμος απαγορεύει να προσληφθεί ως υπάλληλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κάποιος που έχει καταδικαστεί για κακούργημα!

Η Ζούγκλα επικοινώνησε με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για το θέμα της παράνομης πρόσληψης του Βασίλη Ρουμπέτη στον Δήμο Πειραιά. Ο κ. Μώραλης δεν θέλησε να τοποθετηθεί, αναφέροντας: «Δεν θα ήθελα να πω κάτι πάνω σ’ αυτό το θέμα σήμερα», αποφεύγοντας να αναφερθεί επί της ουσίας στην πρόσληψη του μαφιόζου. Δεν γνωρίζουμε αν το γεγονός ότι ο Ρουμπέτης ήταν ο «Ράμπο» της Θύρας 7 έπαιξε ρόλο στην πρόσληψή του. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι Πειραιώτες που θα διεκδικούσαν την ίδια θέση, αλλά δεν οπλοφορούσαν ούτε ήταν πρωτοπαλίκαρα «νονών της νύχτας»…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζουν σε έναν δικό τους κόσμο!

Ομολογώ πως είχε καιρό να με εντυπωσιάσει λόγος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου. Στην τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης τα είπε εξαιρετικά. Θα σταθώ σε...

Δείτε πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Σε 15 σημεία σε όλη την επικράτεια θα βρίσκονται σήμερα οι Κινητές Μονάδες Υγείας του ΕΟΔΥ για να κάνουν rapid test σε όσους πολίτες...

Χημικά και οδοφράγματα στα Πατήσια – Μάχη αστυνομικών με ομάδα νεαρών για κατάληψη που...

Oμάδα νεαρών επιχείρησε το απόγευμα του Σαββάτου να ανακαταλάβει το «Στέκι Άνω Κάτω Πατησίων», το οποίο είχε εκκενωθεί από την Aστυνομία τον περασμένο Αύγουστο,...

ΛΟΤΤΟ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ αριθμός 2473, σήμερα Σάββατο 09/12/2023.Οι τυχεροί αριθμοί είναι: 2, 9, 11, 24, 32, 42.ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΕΡΔΗ6άρια – 10.000,00 κάθε μήνα για 10...

Στο «μικροσκόπιο» βίντεο από τα επεισόδια στου Ρέντη – Γνώριμοι της Αστυνομίας οι χούλιγκαν

Συγκλονιστική μαρτυρία συναδέλφου του 31χρονου αστυνομικού - «Τον σώσαμε υπό συνθήκες πολέμου»

Λίγα λόγια για το επεισόδιο με τον αστυνομικό στου Ρέντη

Ένας συνάδελφος του 31χρονου αστυνομικού που χαροπαλεύει στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του στα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί...

Μυστήριο με 62χρονο που βρέθηκε νεκρός δίπλα σε στάση λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου στις Αρχές της Θεσσαλονίκης για άνδρα που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του δίπλα σε στάση λεωφορείου.Ειδικότερα, η Αστυνομία...

Παράνομες αισθητικές επεμβάσεις και χρήση επικίνδυνων σκευασμάτων στην Θεσσαλονίκη – Τρεις συλλήψεις

Σε μάστιγα έχει εξελιχθεί η παράνομη λειτουργία ινστιτούτων αισθητικής σε ολόκληρη την χώρα με τους πελάτες να θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο την υγεία τους....

Το βίντεο από την Αράχωβα που εξετάζεται για τον Όλιβερ – Κοντά στην λύση...

Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών έχει μπει ένα βίντεο από την Αράχωβα και έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για περαιτέρω ανάλυση. Οι αστυνομικοί που ερευνούν...

Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Προκλητικός και αμετανόητος ο 71χρονος δολοφόνος – «Ένας άνθρωπος λιγότερος στη...

Από την πρώτη στιγμή ο 71χρονος δολοφόνος της Γεωργίας Πούτου, που πλέον βρίσκεται στη φυλακή, δήλωνε αμετανόητος για το φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε στη...

Οπλοστάσιο βρήκε η ΕΛ.ΑΣ στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» – Εξετάζεται μέρος του σωλήνα της...

Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια τα ευρήματα - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 31χρονος αστυνομικός

Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος – Έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε δέντρο

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ακόμη ένας νέος άνθρωπος. Αυτή τη φορά θύμα του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος ήταν ένας 21χρονος στα Ιωάννινα.Σύμφωνα...

Επίσκεψη Κασσελάκη στον τραυματία αστυνομικό

Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε...

Ξεχειλίζει η οργή στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ για την οπαδική βία – Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας...

Οργισμένοι είναι οι αστυνομικοί της χώρας για τον τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου τους από ναυτική φωτοβολίδα χούλιγκαν, που δίνει μάχη για την ζωή του...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ταραχή για την πρώην σύζυγο του Κούστα, Σοφία Γιαννικοπούλου – Νέο επεισόδιο στη δικαστική διαμάχη

Ενα νέο μεγάλο «κεφάλαιο» στη δικαστική διαμάχη μεταξύ της ηθοποιού Σοφίας Γιαννικοπούλου και του πρώην συζύγου της, εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, «έγραψε» το Πολυμελές Πρωτοδικείο...

«Δεύτερες σκέψεις» για τον Αυτιά στο Μαξίμου…

Εν μέσω πολλών άλλων εξελίξεων, το θέμα της προετοιμασίας για τις επερχόμενες ευρωεκλογές μπορεί να μη βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε προτεραιότητα για την...

Η Όλγα Κιουρτσάκη χάνει τα μαλλιά της και βρίσκεται ένα βήμα πριν να τα ξυρίσει

H Όλγα Κιουρτσάκη έγινε μητέρα στις αρχές Αυγούστου και απέκτησε την κόρη της Μικαέλα Αγγελική. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου μοιράζεται συχνά στιγμές από...

Πώς η Ρωσία με ελληνική βοήθεια άνοιξε μια «τρύπα» 11 δισεκ. δολαρίων στις δυτικές κυρώσεις για το πετρέλαιο

Ένα... αόρατο παιχνίδι εξουσίας εν μέσω κυρώσεων - Ο ρόλος του σκιώδους στόλου και της Ελλάδας

1.000.000 ευρώ για το κεφάλι του Αλβανού «Πάσσαρη» στον Κορυδαλλό

Γιατί ο διαβόητος μαφιόζος Αλντο Μπάρε, που έπαιζε μπάλα με τα κρανία των αντιπάλων του, έχει επικηρύξει τον σκληρό των ελληνικών φυλακών Λαέρτ Χατζίου

Nεκτάριος Λεμονίδης σε Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Αν είσαι καλη μαζί μου θα σε πάω στο Μπαλί»

Ο Νεκτάριος Λεμονίδης, ο ιατρός μέλλων σύζυγος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδωσε μαζί της μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για να τον γνωρίσει...

Ο Γιάννης είναι πονηρός…

Ο Δραγασάκης είναι εξαιρετικά έμπειρος. Τόσο έμπειρος, που γνώριζε ότι εάν υπέβαλε την παραίτησή του και από τον ΣυΡιζΑ, τότε οι παρεμβάσεις του στα...

Σοκάρει η Άννα Ρεζάν: «Με βίασαν δυο φορές στη δουλειά»

Την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στην εργασία της, στην τρυφερή ηλικία των 18 ετών, εξομολογήθηκε η Άννα Ρεζάν, προκαλώντας σοκ ακόμα και στους παρουσιαστές...

H Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκάλυψε με ποιον είνει ερωτευμένη μετά το χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

H Eιρήνη Παπαδοπούλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" με αφορμή την υπογραφή του συμβολαίου της με τη δισκογραφική εταιρεία «Heaven Music».Η...

Τα δάκρυα της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τον Βασίλη Καρρά

Δάκρυσε για τον Βασίλη Καρρά η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ...

Σπάει τη σιωπή της η απατημένη σύζυγος που η Μαρία Αλεξάνδρου λέει ότι είναι πίσω από τον βασανισμό και τον βιασμό της

Από τις σελίδες του σεναρίου της χολιγουντιανής ταινίας «Ολέθρια Σχέση» μοιάζει να ξεπήδησε η αρρωστημένη υπόθεση με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία -όπως...

Τα δίνει όλα η Άννα Διαμαντοπούλου για την προεδρία!

Τα έδωσε όλα χθες η Άννα Διαμαντοπούλου στην ΕΡΤ για να επιδώσει τα διαπιστευτήριά της στο Μέγαρο Μαξίμου και προς τον ξένο παράγοντα.Προέβλεψε στην...

Σοκάρει η Μαριάννα Τουμασάτου: «Mε άφησε αιμόφυρτη και χωρίς αισθήσεις μέσα στο αυτοκίνητο πεταμένη»

Ως ατίθαση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Μαριάννα Τουμασάτου στα νιάτα της καθώς συχνά πυκνά κατέβαινε πορείες και έμπλεκε σε καυγάδες. Ώσπου μία μέρα...

Ξεσπά ιδιοκτήτρια ταβέρνας στην Αράχοβα: «Μου είπαν ότι ξήλωσα κάμερες από το μαγαζί για να συγκαλύψω τον δράστη!»

Εξοργισμένη εμφανίστηκε ιδιοκτήτρια ταβέρνας στην Αράχοβα η οποία κατηγορήθηκε από κάτοικους της περιοχής ότι έβγαλε τελείως τις κάμερες που είχε τοποθετήσει στο μαγαζί της...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Χρειάζεται ρεαλισμός προκειμένου να προσδιορίσετε πρώτα το μοντέλο της σχέσης την οποία θα θέλατε να έχετε και, το κυριότερο, να προσδιορίσετε τον τύπο ανθρώπου με τον οποίο θα...

Οι 50 αποχρώσεις του γκρι

Σήμερα στην «κυριακάτικη δημοκρατία»: Πώς η συμφωνία Μητσοτάκη - Ερντογάν γκριζάρει μεγάλο μέρος του Αιγαίου - Κύρα Αδάμ: Tα σύνορα... στον 25ο μεσημβρινό - Τα τουρκικά UAVs θα αλωνίζουν...

Ζουν σε έναν δικό τους κόσμο!

Ομολογώ πως είχε καιρό να με εντυπωσιάσει λόγος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου. Στην τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης τα είπε εξαιρετικά. Θα σταθώ σε μία αποστροφή του λόγου του,...

Αλλαγή τουρκικής πολιτικής σε βάρος της Ελλάδας

Πρώτη φορά ο Ερντογάν δέχθηκε ότι τα ελληνοτουρκικά προβλήματα έχουν νομικό χαρακτήρα και μπορούν να παραπεμφθούν στη διεθνή Δικαιοσύνη