Έγκλημα στην Κω: Ολόγυμνη και τυλιγμένη με σεντόνι βρέθηκε η σορός της 27χρονης Αναστάζια

Με βάση τις μέχρι στιγμής ενδείξεις, η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε αλλού και κατόπιν μεταφέρθηκε νεκρή στον υδροβιότοπο

Must Read

Θύμα στυγερής δολοφονίας έπεσε, όπως όλα δείχνουν, η 27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα, η σορός της οποίας βρέθηκε νωρίτερα σε υδροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές από μια εθελόντρια της Πολιτικής Προστασίας, η οποία συμμετείχε στις έρευνες αναζήτησής της στην Κω.

Και, με βάση τα νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τον θάνατό της που έρχονται στο φως, το άψυχο κορμί της άτυχης κοπέλας βρέθηκε ολόγυμνο, χωρίς καθόλου ρούχα, τυλιγμένο με ένα λευκό σεντόνι και το μισό μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών. Αναμένεται η ταυτοποίησή της από τους δικούς της, τη μητέρα της, που είχε φτάσει στο νησί με την ελπίδα να τη βρει ζωντανή, και τον ομοεθνή σύντροφό της, ο οποίος και είχε δηλώσει την εξαφάνισή της.




Η 27χρονη Πολωνή εντοπίστηκε νεκρή κάτω από έναν μεγάλο θάμνο, σκεπασμένη με άχυρα και καλάμια, ενώ, όπως μετέδωσε το MEGA στο σημείο βρέθηκε και ένα λευκό σεντόνι, για το οποίο θα γίνει έρευνα ώστε να διαπιστωθεί αν προέρχεται από το ισόγειο όπου μένει ο 32χρονος Μπαγκαντεσιανός, που κρατείται ως βασικός ύποπτος για την υπόθεση.

Η Αναστάζια, η οποία δούλευε για καλοκαίρι στην κουζίνα πολυτελούς ξενοδοχείου στο νησί, εντοπίστηκε νεκρή λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα από την εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες, η οποία, σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι και απέκλεισαν την περιοχή, για να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Αστυνομικές πηγές εκφράζουν τη βεβαιότητα πως βρίσκονται μπροστά σε ένα στυγερό έγκλημα.

Το πτώμα εντοπίστηκε περίπου ενάμισι χιλιόμετρο από το σπίτι του συλληφθέντα Μπαγκλαντεσιανού και 500 μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκε πεταμένο και χωρίς κάρτα SIM το κινητό της τηλέφωνο. Στην Κω έχουν φθάσει και άνδρες από τα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι και θα παραλάβουν το σεντόνι, καθώς πιστεύουν ότι είναι το πειστήριο που θα «μιλήσει» και θα δώσει τα περισσότερα στοιχεία.

Θυμίζουμε πως ο 32χρονος, ο οποίος μέχρι στιγμής συνελήφθη κατηγορούμενος για την αρπαγή της 27χρονης, αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα 19/6, ενώπιον της ανακρίτριας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This