Μυστήριο στην Κω: Γιατί οι διασώστες είχαν ελέγξει το σημείο που βρέθηκε η σορός της 27χρονης, αλλά δεν βρήκαν τίποτα;

Σε απολογία ο 32χρονος βασικός ύποπτος - Σήμερα η νεκροψία

Must Read

Τραγικός ο επίλογος που γράφτηκε στις έρευνες στην Κω για τον εντοπισμό της 27χρονης από την Πολωνία.  Η άτυχη κοπέλα που αγνοούνταν από τις 12 Ιουνίου, τελικά εντοπίστηκε νεκρή. 

 

Σήμερα η νεκροψία και η απολογία του βασικού υπόπτου 

Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία νεκροτομή, ενώ κατά τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος της ήταν ασφυκτικός, καθώς δεν φέρει εκ πρώτης όψεως άλλα τραύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό στην συγκεκριμένη διαδρομή μέχρι τις Αλυκές στην Κω προσπαθώντας να ξεδιαλύνουν το κουβάρι των γεγονότων. Ο σύντροφος της 27χρονης έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς στην Κω, ενώ σήμερα Δευτέρα (19/6), ο 32χρονος βασικός ύποπτος που έχει συλληφθεί για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Οι διασώστες είχαν περάσει από το σημείο που βρέθηκε η νεκρή η Αναστάζια, αλλά δεν βρήκαν τίποτα!

Η σορός της κοπέλας βρέθηκε μέσα σε σακούλα σε ερημική τοποθεσία, στην περιοχή Αλυκές, περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο είχε συναντηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός καθώς δεν διαπιστώθηκε να φέρει άλλα τραύματα εκ πρώτης όψεως. Είναι αδιευκρίνιστο αν στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο ασφυκτικός θάνατος προήλθε με χρήση κάποιου αντικειμένου. Στο μεταξύ οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό στην συγκεκριμένη διαδρομή μέχρι τις Αλυκές προσπαθώντας να ξεδιαλύνουν το κουβάρι των γεγονότων.

 






Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Θωμάς Καραθωμάς, επικεφαλής ερευνών της Πολιτικής Προστασίας, οι διασώστες είχαν ξαναπεράσει από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 27χρονης, ωστόσο μετά από έλεγχο δεν είχαν εντοπίσει ούτε ένα σημάδι της Αναστάζια. «Την Παρασκευή το μεσημέρι που ξεκίνησαν οι έρευνες το πρώτο σημείο που ελέγξαμε ήταν το σημείο εκεί κοντά που βρέθηκε το πτώμα. Σηκώσαμε το drone και υπήρχε ένδειξη για σκάψιμο στο σημείο εκείνο. Ελέγξαμε και είδαμε ότι ήταν σκάψιμο από ζώο», είπε.

 






Σημειώνεται πως έχουν εντοπιστεί τρίχες της Αναστάζια στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ενώ ο ίδιος έχει γρατσουνιές στα χέρια και τον λαιμό. Τέλος, υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι του Σαββάτου, εντοπίστηκε το κινητό της 27χρονης σε εγκαταλελειμμένο κτήριο 500 μόλις μέτρα από το σπίτι του υπόπτου και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για να ανακτηθεί η τελευταία διαδρομή που έκανε η κοπέλα πριν εξαφανιστεί. Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι από το κινητό είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

 






Διαβάστε ακόμα:

Έγκλημα στη Κω: Στραγγαλισμός η πιθανή αιτία θανάτου της Αναστάζια – Μυστήριο με την περιοχή όπου βρέθηκε η σορός της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This