Έγκλημα στη Κω: Στραγγαλισμός η πιθανή αιτία θανάτου της Αναστάζια – Μυστήριο με την περιοχή όπου βρέθηκε η σορός της

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 27χρονη βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση και γυμνή από τη μέση και κάτω

Must Read

Σε προχωρημένη αποσύνθεση και μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών βρέθηκε το άψυχο κορμί της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, γυμνό από τη μέση και κάτω και κρυμμένο με κλαδιά και ξερά χόρτα κάτω από έναν μεγάλο θάμνο στον υγροβιότοπο Αλυκές στο Τιγκάκι της Κω, ενώ λίγο πιο πέρα βρέθηκε πεταμένο ένα λευκό σεντόνι.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία, η άτυχη κοπέλα φαίνεται να έχασε τη ζωή της από ασφυκτικό θάνατο (στραγγαλισμός ή πνιγμός), καθώς φέρει σημάδια στο λαιμό της, με τη σορό της να έχει μώλωπες σε όλο της το σώμα, καθώς και χτύπημα στο κεφάλι. Περισσότερο φως στην υπόθεση, πάντως, αναμένεται να ρίξει αύριο Δευτέρα 19/06 η ιατροδικαστική εξέταση που θα διεξαχθεί στη σορό στη Ρόδο.




Σημειώνεται πως η σορός 27χρονης Πολωνής ξενοδοχοϋπαλλήλου αναμένεται να αναγνωριστεί από τον 28χρονο ομοεθνή σύντροφό της, που έμενε μαζί της στο νησί και από τη μητέρα της, η οποία και επισκέφθηκε την Κω, με την ελπίδα να βρει ζωντανή την κόρη της. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, η μητέρα της Αναστάζια έψαχνε γεμάτη αγωνία να τη βρει, σκάβοντας με τα χέρια της το χώμα στα χωράφια όπου την αναζητούσαν!

Οι άνδρες από τα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι είχαν καταφτάσει στην Κω για την υπόθεση, θα παραλάβουν το σεντόνι, καθώς πιστεύουν ότι είναι το πειστήριο που θα «μιλήσει» και θα δώσει τα περισσότερα στοιχεία. Πιο συγκεκριμένα, σκοπεύουν να διαπιστώσουν εάν προέρχεται από το ισόγειο όπου έμενε ο 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί και κρατείται ως βασικός ύποπτος για την αρπαγή -και πλέον τη δολοφονία- της αδικοχαμένης κοπέλας.




Η 27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα εντοπίστηκε νεκρή λίγο πριν τις 7 το απόγευμα από μια εθελόντρια διασώστρια της Πολιτικής Προστασίας που έπαιρνε μέρος στις έρευνες, η οποία, βρισκόμενη σε κατάσταση σοκ από το αποτρόπαιο θέαμα, ειδοποίησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι και αναγνώρισαν το θύμα μακροσκοπικά. Σημειώνεται ότι το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα της κοπέλας απέχει περίπου 1-1,5 χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου και 500 μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκε πεταμένο και χωρίς κάρτα SIM το κινητό της τηλέφωνο, γεγονός που παρέπεμπε σε πιθανή εγκληματική ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα από τα στοιχεία που προκαλούν εντύπωση στην όλη ιστορία, είναι ότι το γεγονός ότι η τοποθεσία όπου εντοπίστηκε, τελικά, η σορός της άτυχης κοπέλας, είχε ελεγχθεί πριν από λίγες μέρες από την Πολιτική Προστασία, τόσο από επίγειες δυνάμεις, όσο και με drone, αλλά δεν είχε βρεθεί τίποτα, κάτι που υποδεικνύει ότι υπάρχει πιθανότατα να μεταφέρθηκε εκεί από τους δράστες της δολοφονίας της αργότερα.

Το χρονικό της εξαφάνισης και ο βασικός ύποπτος

Τα ίχνη της κοπέλας, η οποία εργαζόταν για σεζόν στην κουζίνα πολυτελούς ξενοδοχείου του νησιού, χάθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (12/6), ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνισή της από τον ομοεθνή σύντροφό της, με τον οποίο και πήγε στο νησί.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε ο σύντροφός της στην αστυνομία, η 27χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το βράδυ της Δευτέρας και του είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ, λίγο αργότερα του έστειλε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν, προκειμένου να πάει να την πάρει. Ο σύντροφός της πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, ενώ και το κινητό της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο.

Στη συνέχεια, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής. Ο τελευταίος φέρεται να είπε ότι συνάντησε την κοπέλα το βράδυ που εξαφανίστηκε, συνευρέθηκαν ερωτικά στο σπίτι του και στη συνέχεια την άφησε σε συγκεκριμένο σημείο, το οποίο ερεύνησε η αστυνομία χωρίς, όμως, να βρει κάτι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο συλληφθείς, όλως τυχαίως, είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από τη χώρα.

Ο 32χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανή την Αναστάζια, αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στις 2 το μεσημέρι στον ανακριτή, προκειμένου να καταθέσει εκ νέου για τα όσα συνέβησαν τη μοιραία βραδιά της 12ης Ιουνίου, ενώ το κινητό του έχει αποσταλεί μαζί με εκείνο της 27χρονης στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα για ανάλυση. Προς το παρόν, ο ίδιος αποτελεί τον υπ’ αριθμόν 1 ύποπτο για τη δολοφονία της, καθώς έχει πέσει σε αντιφάσεις στα όσα έχει δηλώσει στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του, ενώ δεν έχει καταγραφεί από κάποια κάμερα να πηγαίνει την 27χρονη στο σημείο όπου εντοπίστηκε τελευταία φορά το στίγμα του κινητού της από τον σύντροφό της. Επιπλέον, ο 32χρονος φέρει γρατσουνιές και σημάδια πάλης

«Ο 32χρονος, ζούσε τα τελευταία χρόνια στο νησί και εργαζόταν περιστασιακά, καθαρίζοντας κήπους και βοηθώντας γεωργούς. Ήταν τους τελευταίους μήνες άνεργος. Την περασμένη Τετάρτη στις 19:00 το απόγευμα είδα τον Μπαγκλαντεσιανό να τρέχει μπροστά από το σπίτι μου, έχοντας λερωμένα από χόρτα και στάχια τα ρούχα του. Με προσπέρασε χωρίς να μου μιλήσει, φαινόταν να βρίσκεται σε πανικό. Μετά από λίγο αναζητούσε τον άνδρα μου, προκειμένου να τον βοηθήσει να εκδώσει ένα εισιτήριο», περιέγραψε μια γειτόνισσά του, ενώ για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του ώρες μετά την εξαφάνιση της κοπέλας κάνουν λόγο και άλλοι γείτονές του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.




Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχει μπει και ο συγκάτοικος του 32χρονου, ο οποίος έχει  επίσης πέσει σε αντιφάσεις, κατά την ανάκρισή του από τις Αρχές, αρνούμενος ότι είχε δει την άτυχη κοπέλα, τη στιγμή που κάμερες ασφαλείας από γειτονικά σπίτια την έχουν καταγράψει να μπαίνει στο ισόγειο σπίτι όπου διαμένουν οι δύο τους.





Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This