Ασέλγεια στην Ηλεία: Ανατριχιάζουν οι συνομιλίες ανάμεσα στον αθλητικό παράγοντα και την 15χρονη

Ο 60χρονος ήταν ιδιαίτερα επίμονος και πιεστικός

Must Read

Σοκάρουν οι συνομιλίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ανάμεσα στον 60χρονο αθλητικό παράγοντα στην Ηλεία ο οποίος ασέλγησε βάρος μιας 14χρονης!

Στις συνομιλίες, τις οποίες αποκάλυψη η τοπική εφημερίδα «Πατρίς», ο άρρωστος άντρας εμφανίζεται ιδιαίτερα πιεστικός και επίμονος ενώ η κοπέλα, έχοντας διαπιστώσει τι συμβαίνει, εμφανίζεται σοκαρισμένη, τρομοκρατημένη και είναι φανερό ότι θέλει να τον απομακρύνει από την ζωή της.

Οι συνομιλίες

«Σε παρακαλώ, δώσε μου μια ευκαιρία, σου το ζητάω όπως ο καταδικασμένος σε θάνατο, πέφτω στα πόδια σου», ήταν ένα από τα μηνύματα που έστειλε στην 15χρονη ο 60χρονος.

Σε άλλο σημείο της συνομιλίας, ο παράγοντας του αθλητισμού θέλοντας να μεταπείσει την ανήλικη κοπέλα, της έγραψε πως… «έδωσες υπόσχεση, ό,τι και να γίνει, η φιλία μας δεν θα χαλάσει».

«Μη με ξανά ενοχλήσεις. Όπου πάω, ό,τι και να κάνω, τηλέφωνο, δεν μπορώ», είναι μία από τις απαντήσεις που του δίνει η μαθήτρια.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα ο 60χρονος έστελνε μηνύματα στην κοπέλα ακόμα και τα ξημερώματα, κατά τις 4 η ώρα, με αποτέλεσμα η κοπέλα να απαντά «…φοβάμαι να βγω από το σπίτι».

Η υπόθεση της ασέλγειας ήρθε στο φως όταν η μικρή μίλησε στους γονείς της για όσα βίωνε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων αλλά και σε άλλες στιγμές. Ο 60χρονος είχε προσεγγίσει την κοπέλα, την θώπευσε και προσπάθησε να την φιλήσει με την ίδια να αντιστέκεται.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας και έχει ανοίξει νέος κύκλος καταθέσεων.

Τι λέει η μητέρα

Η μητέρα της ανήλικης αθλήτριας θέλει να στείλει ένα και μόνο μήνυμα προς όλα τα άτομα που έχουν δεχθεί αντίστοιχη ή άλλου είδους παρενόχληση:

«Να μιλήσουν όλα τα θύματα. Να μην φοβούνται να μιλήσουν».

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας φέρεται εκτός από την 14χρονη, να έχει παρενοχλήσει κι άλλα άτομα στο παρελθόν, τα οποία όμως -μέχρι στιγμής, δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη καταγγελία στις αρχές.

Ωστόσο, έκπληκτοι γονείς άλλων κοριτσιών δεν μπορούσαν να πιστέψουν την καταγγελία αφού ο παράγοντας της ομάδας, δεν είχε δώσει τέτοιο δείγμα κατά το παρελθόν, αντιθέτως πρόσεχε ιδιαίτερα τους αθλητές του και κρατούσε -όπως υποστηρίζουν -, χαμηλούς τόνους. Μάλιστα, στην ομάδα αγωνίζονται και τα δικά του παιδιά.

Δείτε επίσης:

Οργή στην Ηλεία: Αθλητικός παράγοντας κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This