Οργή στην Ηλεία: Αθλητικός παράγοντας κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη

Είχε παρενοχλήσει και άλλα κορίτσια

Must Read

«Μουδιασμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Ηλείας από την στιγμή που έγινε γνωστό πως πατέρας ανήλικης αθλήτριας κατήγγειλε αθλητικό παράγοντα της περιοχής για ασέλγεια!

Η 14χρονη βρήκε το θάρρος να μιλήσει στους γονείς της για τα όσα έζησε από τον άνθρωπο που είχε εμπιστευτεί για το άθλημά της και είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, φοβάται ακόμα και να βγει από το σπίτι της, ενώ πριν από μερικές ημέρες εξετάστηκε και από ειδικό παιδοψυχολόγο στην Πάτρα.

Σε ό,τι αφορά στα περιστατικά της παρενόχλησης, εκτυλίχθηκαν τόσο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων όσο και σε ανύποπτο χρόνο, αφού ο άνδρας φέρεται να έψαχνε αφορμές για να τη συναντήσει. Ο αθλητικός παράγοντας -σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί – προσέγγισε την κοπέλα, τη θώπευσε και προσπάθησε να τη φιλήσει, με την ίδια να αντιστέκεται.

Είχε παρενοχλήσει και άλλα κορίτσια

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας φέρεται εκτός από την 14χρονη, να έχει παρενοχλήσει κι άλλα άτομα στο παρελθόν, τα οποία όμως -μέχρι στιγμής, δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη καταγγελία στις αρχές.

Ωστόσο, έκπληκτοι γονείς άλλων κοριτσιών δεν μπορούσαν να πιστέψουν την καταγγελία αφού ο παράγοντας της ομάδας, δεν είχε δώσει τέτοιο δείγμα κατά το παρελθόν, αντιθέτως πρόσεχε ιδιαίτερα τους αθλητές του και κρατούσε -όπως υποστηρίζουν -, χαμηλούς τόνους. Μάλιστα, στην ομάδα αγωνίζονται και τα δικά του παιδιά. Παρ’όλα αυτά, στις δύο τελευταίες προπονήσεις δεν έχει εμφανιστεί.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις από τις Αρχές όλες οι συναθλήτριες της ανήλικης καταγγέλλουσας, με σκοπό να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This