Πύλος: Προσωρινά κρατούμενοι και οι εννέα Αιγύπτιοι που συνελήφθησαν για το πολύνεκρο ναυάγιο

Όλοι τους δήλωσαν αθώοι κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας απολογίας τους

Must Read

Την προσωρινή κράτηση και των εννέα Αιγύπτιων, οι οποίοι είχαν συλληφθεί κατηγορούμενοι ως διακινητές παράτυπων μεταναστών, μετά το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, αποφάσισε η ανακρίτρια Καλαμάτας, παρά το γεγονός πως όλοι τους δηλώνουν αθώοι.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η πολύωρη ανακριτική διαδικασία ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση της προσωρινής κράτησης των κατηγορούμενων, οι οποίοι στη μαραθώνια απολογία τους υποστήριξαν πως και οι ίδιοι πλήρωσαν υπέρογκα ποσά για το μοιραίο ταξίδι, ενώ κατονομάζουν ως διακινητή ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, επίσης ομοεθνή τους. Ωστόσο, ένας από τους εννέα φέρεται να «δείχνει» τέσσερις συγκατηγορούμενούς του ως διακινητές.

Ένας άλλος από τους φερόμενους ως διακινητές υποστήριξε «είμαι αθώος, με κατηγορούν επειδή γνώριζα τον καπετάνιο», ενώ ένας τρίτος είπε ότι προσπαθούσε «να βάλει τάξη στο κατάστρωμα», γιατί ήταν πολλά άτομα και γίνονταν φασαρίες. «Δεν είμαι μέλος κυκλώματος. Ό,τι έκανα το έκανα μόνος μου, προκειμένου να βοηθήσω να έχουμε ένα ήρεμο ταξίδι», φέρεται να ισχυρίστηκε.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα εντοπίστηκε μία ακόμη σορός στη θάλασσα, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιβεβαιωμένων νεκρών του ναυαγίου στους 82.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This