Αρίστευσε στα 69 της και στο δεύτερο πτυχίο φιλολογίας!

Είναι μητέρα τριών παιδιών και δεν σταματά να παλεύει

Must Read

Αν και είναι κοντά στα 70, η Αναστασία Πετρίδου, εν δίστασε να δοκιμαστεί και σε ένα δεύτερο πτυχίο, το οποίο και πάλι κατέκτησε με μεγάλη επιτυχία!

Η ίδια απόφοιτη του ΔΠΘ, είπε ένα μεγάλο ναι στην «πρόκληση» να σπουδάσει και να λάβει και δεύτερο τίτλο σπουδών στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας Κομοτηνής. Είναι μητέρα τριών παιδιών επίσης των ΑΕΙ, 39, 34 και 26 ετών. Από την γειτονική Ξάνθη επέστρεψε και πάλι στο αμφιθέατρο κρεμώντας την λευκή ποδιά της οδοντιατρικής σχολής ως απόφοιτη του ΑΠΘ. Τα τριάντα επτά χρόνια εργασίας και οι οικογενειακές υποχρεώσεις της φροντίδας συζύγου και τριών παιδιών δεν την πτόησαν. Αντιθέτως κατάφερε να αποφοιτήσει με Άριστα σε τέσσερα χρόνια και βαθμό 9,7!

Τι κι αν τα χρόνια πέρασαν, ο ζήλος για την γνώση δεν έπαψε ποτέ να την συντροφεύει. Τη συναντήσαμε στην αυλή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής συντροφιά με τη σύζυγό της στο περιθώριο εκδήλωσης και στην αρχή της απογευματινής τους εξόδου. Πώς νιώθατε σπουδάζοντας στο πλευρό νεαρότερων σε ηλικία συμφοιτητών σας; Την ρωτήσαμε, για να μας πει, πως ούτε για μία στιγμή δεν δίστασε ή δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ακυρώσει την προσπάθεια της, ίσα – ίσα ου έπαιρνε και έδινε δύναμη. «Είναι πολύ ενδιαφέρον ο δρόμος της φιλολογίας» δήλωσε και παροτρύνοντας όλους και όλες να μην πτοούνται και να κυνηγούν την προσπάθεια υλοποίησης των ονείρων τους. Όσον αφορά στην στήριξη που είχε από την οικογένειά της και το σύζυγό της Δημήτρη; Πάντα στο πλευρό της είπε με τον ίδιο δίπλα της να χαμογελά και να καμαρώνει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This