Μυστήριο στο Βόλο: Μητέρα καταγγέλθηκε για ξυλοδαρμό του παιδιού της – Τι ισχύει τελικά

Must Read

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει μία υπόθεση κακοποίησης στον Βόλο, με πρωταγωνιστές μία γυναίκα και την 7χρονη κόρη της.

Συγκεκριμένα, η μητέρα καταγγέλθηκε για ξυλοδαρμό του παιδιού της στο «Χαμόγελο», ωστόσο, εκείνη υποστηρίζει ότι οι εκδορές που έφερε σε σώμα και πρόσωπο η 7χρονη κόρη της, ήταν από χτυπήματα στο παιχνίδι.

Η 40χρονη επισκέφθηκε κατάστημα της πόλης, μάλωσε και χτύπησε την μικρή μπροστά σε κόσμο, με αποτέλεσμα να την καταγγείλουν και τελικά να συλληφθεί, το απόγευμα της Τετάρτης. Ωστόσο, η ίδια επαναλάμβανε συνεχώς πως η μικρή είναι υπερκινητική και χτυπάει συνέχεια στο παιχνίδι.

Ως εκ τούτου, παραγγέλθηκε προκαταρκτική εξέταση, ενώ η Εισαγγελία ζήτησε και ιατροδικαστική εξέταση της 7χρονης. Η μητέρα που αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των εξετάσεων αρνήθηκε πως χτυπά το παιδί, αλλά εκτιμάται πως ακόμη και να την κακοποιούσε πράγματι, σε καμία περίπτωση δεν θα το έκανε σε σημείο που να προκαλεί εκδορές στο σώμα της.

Η ιατροδικαστική που κατατέθηκε χθες απέδειξε πως δεν υπήρξε ξυλοδαρμός, αλλά οι εκδορές προέρχονταν όντως από χτυπήματα παιχνίδι. Θα ακολουθήσει παιδοψυχιατρική εξέταση του παιδιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This