Επαναληπτικές εκλογές: Ελεύθερη η διέλευση στα διόδια από απόψε τα μεσάνυχτα

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς σήμερα η έξοδος των ετεροδημοτών, τόσο στους δρόμους, όσο και στα λιμάνια, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Στο πλαίσιο αυτό, σε όλη την επικράτεια εφαρμόζονται αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας από την Τροχαία, προς αποφυγή ατυχημάτων. Από απόψε τα μεσάνυχτα και έως τις 8 το πρωί της Δευτέρας θα είναι ελεύθερη -χωρίς της καταβολή αντιτίμου -η διέλευση των οχημάτων από τα διόδια.

Για τους δικαστικούς αντιπροσώπους ισχύει δωρεάν διελεύσεις ήδη από τις 10 το πρωί της Πέμπτης 22 Ιουνίου έως και τις 24:00 της Δευτέρας 26 Ιουνίου.

Η διέλευση από τις λωρίδες με εισπράκτορα θα γίνεται ως συνήθως, καθώς οι μπάρες στα διόδια θα είναι σε λειτουργία. Για τον λόγο αυτό, οι οδηγοί θα πρέπει να προσεγγίζουν τους σταθμούς διοδίων με τις συνήθεις χαμηλές ταχύτητες, ώστε να μπορούν να σταματήσουν, μέχρι ο εισπράκτορας να εκτελέσει την συναλλαγή με μηδενική χρέωση.

Όσοι διαθέτουν πομποδέκτες θα μπορούν να διέρχονται από τις ηλεκτρονικές λωρίδες, όπου αυτές είναι ανοικτές, επίσης χωρίς χρέωση. Θα πρέπει να μειώνουν σημαντικά την ταχύτητά τους προκειμένου να λειτουργεί ομαλά το αυτόματο άνοιγμα της μπάρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This