Ο 50χρονος που βίαζε τον 17χρονο απειλούσε να τον σκοτώσει – Μετέδιδε live τον βιασμό!

Ασελγούσε σε βάρος του από τον Μάρτιο του 2020

Must Read

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της νέας υπόθεσης βιασμού ανηλίκου από 50χρονο στην περιοχή του Ψυρρή ο οποίος απειλούσε το 17χρονο αγόρι ότι θα το σκοτώσει αν αποκάλυπτε τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Μάλιστα όπως προέκυψε από την έρευνα, μετά από καταγγελία του θύματος, ο κατηγορούμενος φέρεται να τον βίαζε από τα 14, αφού πρώτα του έδινε ναρκωτικά, ενώ ταυτόχρονα βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις του.

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός ότι ο 50χρονος, που είναι συγγενής του συντρόφου της μητέρας του 17χρονου, είχε προχωρήσει live streaming μετάδοση την ώρα που βίαζε το παιδί!

«Θα σε σκοτώσω αν μιλήσεις»

Ο εφιάλτης του παιδιού φαίνεται πως ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, όταν ο φερόμενος ως βιαστής τον παρέσυρε στο διαμέρισμα του και ασέλγησε σε βάρος του ενώ αυτός ήταν μόλις 13 ετών. Από τότε σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος τον βίασε τουλάχιστον εννέα φορές.

Μάλιστα ο 50χρονος κατηγορούμενος φέρεται να απειλούσε τον νεαρό πως αν αποκάλυπτε το παραμικρό θα τον σκότωνε. Όταν το παιδί μίλησε στη μητέρα του εκείνη πήγε στο διαμέρισμα του φερόμενου ως δράστη για να ζητήσει εξηγήσεις και σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος παραδέχθηκε τις χυδαίες πράξεις του.

«Είδα κάποια στιγμή τη μητέρα του παιδιού να κλαίει δίπλα στο σπίτι, στη συνέχεια ήρθαν δύο αστυνομικοί. Ήρθε εδώ στο μαγαζί ήταν σε χάλια κατάσταση τους πρόσφερα δύο νεράκια και ήταν και ο πατέρας απέναντι και τους κοιτούσε σαστισμένος», δήλωσε κάτοικος της γειτονιάς.




Η αποκάλυψη της φρίκης

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν η άσχημη ψυχολογική κατάσταση του 17χρονου προκάλεσε ανησυχία στη μητέρα του. Μόλις ο γιος της της αποκάλυψε τη φρίκη που βίωνε τόσα χρόνια στα χέρια του 50χρονου η μητέρα πήγε στην Αστυνομία και προχώρησε σε καταγγελία.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον παιδόφιλο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, χάπια, καταγραφικό μηχάνημα κάμερας, σκληροί δίσκοι με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων και ένα αεροβόλο όπλο με 4 φυσίγγια.

Σε βάρος του κατηγορούμενου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, πορνογραφία ανηλίκων, εκβίαση και ναρκωτικά, ενώ οι Αρχές περνούν από «κόσκινο» τους σκληρούς δίσκους που βρέθηκαν στο σπίτι του 50χρονου.

Διαβάστε επίσης: Ψυρρή: Συνελήφθη 50χρονος παιδόφιλος που βίαζε και βιντεοσκοπούσε ανήλικο από τα 14 του

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This