Αδιέξοδο με τα δείγματα DNA – Τι έψαχνε στο διαδίκτυο ο Μπαγκλαντεσιανός και τα στοιχεία που τον «καίνε»

Ξεσπά η μάνα της Αναστάζια: «Είτε ισόβια, είτε θανατική ποινή είναι λίγο γι αυτό που πέρασε η κόρη μου»

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Τα πολυαναμενόμενα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA για τη στυγερή δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα φαίνεται ότι οδηγούν σε αδιέξοδο τις Αρχές, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι επαρκή για την ταυτοποίηση του δράστη.

Όπως έγινε γνωστό, η σορός της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη, με αποτέλεσμα το δείγμα που ελήφθη από τα νύχια της να μην είναι αρκετό για να δώσει απαντήσεις. Παράλληλα, το γεγονός ότι το δείγμα από τα νύχια του Μπαγκλαντεσιανού ελήφθη 6 ημέρες μετά το έγκλημα δεν βοηθάει στο να «δοθούν» απαντήσεις.

Τα στοιχεία που τον «καίνε»

Βέβαια, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί από τις κάμερες ασφαλείας και το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου, είναι αρκετά για να «δέσει» η υπόθεση.



Σύμφωνα με το Live News, ο Μπαγκλαντεσιανός κατάφερε να σβήσει δεδομένα από το κινητό του, το οποίο ανά τακτικά χρονικά διαστήματα το έβαζε σε λειτουργία πτήσης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο βασικός ύποπτος φαίνεται να έψαχνε στο διαδίκτυο εφαρμογές που διαγράφουν από την κάρτα μνήμης τις διαδρομές που έχει κάνει ο κάτοχος ενός κινητού. Οι αρχές όμως έχουν τη δυνατότητα να ανακτήσουν όλα τα στοιχεία που έχουν διαγραφεί.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου: «Είναι τόσα τα στοιχεία που φωτογραφίζουν τον άνθρωπο αυτό ως δράστη της ανθρωποκτονίας που νομίζω ότι δεν χωράει καμία αμφιβολία» είπε και πρόσθεσε: «Υπάρχει μία επικοινωνία πριν αποχωρήσουν από το σπίτι και μία επικοινωνία μετά. Για την μετά επικοινωνία δεν είμαστε σε θέση να πούμε ποιος το έκανε, η κοπέλα ή ο 32χρονος».

«Προσπάθησε με κάθε τρόπο να βγει από το κάδρο των υπόπτων, μέσω του κινητού του τηλεφώνου» συμπλήρωσε η κα. Δημογλίδου.



Στα βίντεο που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας να φεύγει από το σπίτι που διέμενε, μαζί με το θύμα, με κατεύθυνση προς το σημείο που η Αναστάζια εντοπίστηκε νεκρή.

Σύμφωνα με τις ίδιες  πληροφορίες, στο βίντεο φαίνεται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές να φεύγει μαζί με την 27χρονη, να επιστρέφει έπειτα από μερικές ώρες μόνος, να ξαναφεύγει από το σπίτι προς τον ίδιο προορισμό και να γυρίζει τελικά, πάλι μόνος του, τα ξημερώματα.

Αυτόπτης μάρτυρας που η κάμερα του σπιτιού της κατέγραψε σημαντικά στοιχεία, μίλησε στην εκπομπή Tlive.



Την ίδια ώρα, η μητέρα της δολοφονημένης κοπέλας ξεσπά: «Για μένα, η Αναστάζια ζει. Έχω την εντύπωση ότι κάπου έχει πάει ταξίδι, επειδή ταξίδευε πολύ και φαντάζομαι ότι είναι κάπου σε ταξίδι, ότι είναι κάπου στην Ελλάδα και απλώς δεν έχουμε τηλεφωνική επαφή και δεν πιστεύω ότι δε ζει. Δεν μπορώ να το πιστέψω και νομίζω ότι δεν είναι αυτή που βρήκαν» είπε στην εκπομπή και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ότι ζει και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τον θάνατό της. Ήταν πάρα πολύ καλό κορίτσι, η αγαπημένη μου κόρη και είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Για μένα η Αναστάζια ζει και απλώς είναι σε ταξίδι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αφορά την κόρη μου όλο αυτό» πρόσθεσε.
«Εγώ δε θεωρώ απλώς, είμαι πεπεισμένη ότι δεν το έκανε μόνος του. Σίγουρα είχε συνεργούς. Σκοτώσανε το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο, δεν έχω λόγια» ανέφερε χαρακτηριστικά και είπε ότι οποιαδήποτε ποινή θα είναι λίγη: «Δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω, είτε ισόβια, είτε θανατική ποινή είναι λίγο γιατί αυτός πρέπει να περάσει αυτό που πέρασε η κόρη μου».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This