Δολοφονία στην Κω: Δίωξη και για βιασμό στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό – Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του

Παραιτήθηκε ο δικηγόρος που είχε οριστεί αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο, μετά τη νέα δίωξη

Must Read

Συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό ασκήθηκε στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό που είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω.

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα ο 32χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της 27χρονης από την Πολωνία καθώς τα τελευταία στοιχεία που προέκυψαν αποδείχθηκαν καθοριστικά για την άσκηση δίωξης σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση.




Τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό «έκαψαν» το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο ενεργοποίησε τη μοναδική κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρισκόταν στο σημείο, σε μια περιοχή που δεν υπάρχουν αρκετές κατοικίες, αλλά και το βίντεο που τον έχει καταγράψει να βγαίνει από το σπίτι του με την Αναστάζια το μοιραίο βράδυ.

Επίσης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του μετά το αποτρόπαιο έγκλημα σπεύδοντας να διαγράψει υλικό από το κινητό της 27χρονης. Ειδικότερα, ο 32χρονος φέρεται να έσβησε φωτογραφίες, αρχεία κλήσεων αλλά και βίντεο από το βράδυ στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο. Στη συνέχεια αφού αφαίρεσε την κάρτα SΙΜ, πέταξε το κινητό σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Μαρμάρι, σχετικά κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της Αναστάζια. Το τηλέφωνο βρήκε τυχαία και παρέδωσε στις Αρχές ένας άντρας ο οποίος εργάζεται ως σεκιούριτι.




Παραιτήθηκε ο συνήγορος του κατηγορούμενου

Στο μεταξύ, την παραίτησή του υπέβαλλε ο δικηγόρος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κατηγορείται για την δολοφονία της 27χρονης στην Κω, Ζαφείρης Δρόσος που είχε οριστεί αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο.

Μετά την άσκηση των συμπληρωματικών διώξεων σε βάρος του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό της άτυχης κοπέλας από την Πολωνία, ο συνήγορός του παραιτήθηκε από την υπόθεση.

«Η εθελόντρια χρειάστηκε να σκάψει για να την βρει»

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής, η εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου, αναφέρθηκε στη φρικιαστική υπόθεση, λέγοντας πως από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί έβαλαν κάποιους ανθρώπους στο κάδρο, ανάμεσά τους και τον κατηγορούμενο.

«Ήταν τόσο καλά τυλιγμένο που η σήψη προχώρησε πάρα πολύ γρήγορα. Επειδή έχουν ειπωθεί πολλά, η κοπέλα συναντήθηκε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο για συγκεκριμένους λόγους αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω, αλλά δεν φαίνεται να τον γνώριζε από προηγούμενες μέρες. Η κοπέλα είχε πιει, δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς παρασύρθηκε. Ο δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν για τον νόμο περί μεταναστών, αλλά ήταν νόμιμα στη χώρα μας. Φαίνεται να την έχει μεταφέρει μόνος του στο σημείο που βρέθηκε. Για εμάς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το πώς τη μετέφερε. Την επόμενη μέρα φαίνεται πως πήρε εισιτήριο για να φύγει. Η μυρωδιά του πτώματος βοήθησε πολύ την εθελόντρια να την βρει. Την είχε σκεπάσει καλά, είχε βάλει από πάνω κλαδιά και η εθελόντρια χρειάστηκε να σκάψει για να την βρει», τόνισε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.




Διαβάστε επίσης:

Εκπρόσωπος τύπου ΕΛΑΣ: «Ο δράστης είχε κρύψει καλά τη σορό, η εθελόντρια χρειάστηκε να σκάψει»

Δίωξη για ανθρωποκτονία στον Μπαγκλαντεσιανό που σκότωσε και πέταξε σαν σκουπίδι την Αναστάζια!

Έτσι «έδεσαν» τον Μπαγκλαντεσιανό – Το στοιχείο που τον «έκαψε» για τη δολοφονία της Αναστάζια

Έτσι κατέληξε γυμνή και δολοφονημένη η 27χρονη Αναστάζια! Τι εκτιμούν οι Αρχές για τον σκληρό Μπαγκλαντεσιανό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This