Φρίκη στην Νέα Χαλκηδόνα: Άγνωστοι επιτέθηκαν σε παρέα ανηλίκων – Μαχαίρωσαν 15χρονο

Must Read

Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ, στην Νέα Χαλκηδόνα, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε παρέα ανηλίκων, με σκοπό να τους ληστέψουν.

Συγκεκριμένα, ήταν 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν τα παιδιά επεστρεφαν στα σπίτια του από νυχτερινή διασκέδαση. Τότε, δύο δράστες, που εκτιμάται ότι είναι επίσης ανήλικοι, τους πλησίασαν, στην οδό Περικλέους στη Νέα Χαλκηδόνα. Οι άγνωστοι τους απείλησαν με αιχμηρά αντικείμενα, προκειμένου να πάρουν τα κινητά τους. Πράγματι, τα τρία από τα θύματα τα παρέδωσαν κατευθείαν, όμως, ένας 15χρονος φέρεται να αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει.

Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο ληστές να τον τραυματίσουν πιθανότατα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και να χρειαστεί να διακομιστεί στον Ερυθρό Σταυρό με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του.

Οι Αρχές διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This