Έκκληση για τον μικρό Μιχαήλ

Διαγνώστηκε με καρκίνο στο ήπαρ και πρέπει να μεταβεί στη Γαλλία για μεταμόσχευση

Must Read

Δραματική έκκληση βοήθειας για να δοθεί μια ευκαιρία ζωής στον γιο τους απευθύνουν οι γονείς του τρίχρονου Μιχαήλ από τη Μεγαλόπολη, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο στο ήπαρ και είναι επείγουσα ανάγκη να μεταφερθεί στη Γαλλία, προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση!

Το μικρό αγοράκι άρχισε να ανεβάζει πυρετό τον περασμένο Οκτώβριο, με συνέπεια η οικογένειά του να ανησυχήσει και να επικοινωνήσει με τον παιδίατρο. Υστερα από μια σειρά εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε διαγνώστηκε με ηπατοβλάστωμα 4ου βαθμού και άρχισε άμεσα χημειοθεραπείες, ενώ υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι γιατροί αφαίρεσαν το μεγαλύτερο μέρος του ήπατος. Στα τέλη του περασμένου Μαΐου ο μικρούλης ετοιμαζόταν να βγάλει τον ημιμόνιμο φλεβικό καθετήρα Hickman, όμως βρέθηκε υποτροπή της νόσου στο άλλο μισό του συκωτιού και στην κεντρική αρτηρία του, βυθίζοντας στη θλίψη τους γονείς του.

«Κάναμε μαγνητική και βρήκανε υποτροπή, γυρίσαμε πάλι από την αρχή, χάλια, απελπισμένοι, με πολύ πόνο που δεν περιγράφεται! Αρχίσαμε χημειοθεραπείες πάλι πιο δυνατές! Το παιδί είναι πιο αδύναμο, δεν παίζει, δεν είναι όπως ήταν, αλλά πνίγω τον πόνο μου και σκέφτομαι ότι όλα είναι για το καλό του! Πρέπει να μεταβούμε στο εξωτερικό για μεταμόσχευση και δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρουμε!» είναι τα λόγια απόγνωσης της μητέρας του 3χρονου αγοριού, που έκανε γνωστά με ανάρτησή της η οργάνωση «Παιδική Χαρά». Παράλληλα, απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει την οικογένειά της να πραγματοποιήσει το ταξίδι της ελπίδας στο εξωτερικό.

Σε κίνδυνο

«Η ζωή του Μιχαήλ βρίσκεται σε κίνδυνο! Ο μικρούλης μας πρέπει να μεταβεί αμέσως στη Γαλλία μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος χημειοθεραπειών που ακολουθεί εδώ, με σκοπό να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος!» τονίζει η μητέρα του Μιχαήλ. Οπως αναφέρουν τα μέλη του φιλανθρωπικού οργανισμού, τα έξοδα έχουν λυγίσει την οικογένεια του μικρού μαχητή της ζωής, αφού τους τελευταίους μήνες έχει μετακομίσει στην Αθήνα για τις θεραπείες του παιδιού!

«Δεν θα καταφέρουν να μεταβούν στη Γαλλία χωρίς στήριξη… Τα έξοδα είναι πάρα πολλά, αλλά η οικογένεια θα κάνει τα πάντα για να σώσει το παιδί της! Ζητούν τη βοήθειά μας! Σκεφτείτε μόνο να ήταν κάποιος στη θέση τους! Μας έχουν ανάγκη! Τώρα περισσότερο από ποτέ! Παρακαλούμε πολύ όλοι να κάνετε κοινοποίηση!» είναι η φράση με την οποία καταλήγει η ανακοίνωσή τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This