Έχασαν τον ύπνο τους οι κοσμικές κυρίες: Συνελήφθη «βασίλισσα» των καλλυντικών για μαϊμού botox

Προβεβλημένη επιχειρηματίας εφοδίαζε μέχρι υαλουρονικά και μάσκες ομορφιάς από την... Τουρκία ιατρεία στο Κολωνάκι και κέντρα αισθητικής

Must Read

Τον ύπνο τους έχουν χάσει εδώ και λίγες ώρες οι κοσμικές κυρίες της αθηναϊκής high society από την αποκάλυψη ότι συνελήφθη πασίγνωστη επιχειρηματίας από τον χώρο της αισθητικής και της κοσμετολογίας, η οποία είχε «πλημμυρίσει» το Κολωνάκι -και όχι μόνο- με «μαϊμού» σκευάσματα υαλουρονικού οξέος και μπότοξ, που παράγονται στην Πολωνία ή στην Τουρκία και δεν είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ!

Οι ίδιες γυναίκες που, στην προσπάθειά τους να «παγώσουν» τον χρόνο για να νιώθουν ακόμα πιο όμορφες και «φρέσκες», δεν δίσταζαν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να δώσουν από 200 έως 400 ευρώ για ένα full face botox ή μια σύγχρονη θεραπεία αισθητικής πρέπει να νιώθουν, εκτός από τρομοκρατημένες, και εξαπατημένες γιατί «χρυσοπλήρωναν» εν αγνοία τους μη ασφαλή σκευάσματα, τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν ανεπιθύμητες παρενέργειες. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η 54χρονη επιχειρηματίας Θ.Μ., η οποία διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης στην Ελλάδα -και, μάλιστα, είχε βραβευτεί το 2021 από τα Medical Beauty Awards ’21, τα οποία επιβραβεύουν τις πιο καινοτόμες εταιρίες του χώρου της υγείας, της ομορφιάς και της αντιγήρανσης- φέρεται ότι εφοδίαζε γνωστούς γιατρούς του Κολωνακίου με μπότοξ, σκευάσματα υαλουρονικού οξέος, καθώς και με μη πιστοποιημένες μάσκες αισθητικής προσώπου!

Τα συγκεκριμένα σκευάσματα, τα οποία δεν είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, φέρεται ότι τα εισήγαγε στην Ελλάδα είτε με δέματα, μέσω εταιριών ταχυμεταφορών, είτε μέσω ταξιδιών στην Πολωνία και την Τουρκία, που έχει βρεθεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια στο επίκεντρο της αρνητικής δημοσιότητας για τις φτηνές και συνάμα αμφιβόλου ποιότητας -έως επικίνδυνες!- υπηρεσίες αισθητικής τις οποίες προσφέρει. Στο πελατολόγιο της απατεώνισσας «γκουρού» της ομορφιάς ήταν, εκτός από μεγαλογιατροί του Κολωνακίου και εγχώριοι celebrities, αισθητικά κέντρα σε διάφορες περιοχές της χώρας, στα οποία τα προϊόντα παραδίδονταν απευθείας ή με αποστολή δεμάτων, ενώ η πληρωμή γινόταν είτε χέρι με χέρι είτε μέσω αντικαταβολής. Οπως διαπίστωσαν οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας, που «ξεσκέπασαν» τη φερόμενη ως αγύρτισσα επιχειρηματία, η «φάμπρικα της ομορφιάς» λειτουργούσε τουλάχιστον από το 2019, αποφέροντας πακτωλό κερδών στην 54χρονη, η οποία φαίνεται πως «πόνταρε» στη γυναικεία φιλαρέσκεια και τη ραγδαία ακμάζουσα «βιομηχανία» παροχής υπηρεσιών αισθητικής για να «θησαυρίζει»!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη της πασίγνωστης ιδιοκτήτριας εταιρίας καλλυντικών και του 41χρονου συνεργού της, ο οποίος φέρεται ότι είχε ρόλο διανομέα, μεταφέροντας τέσσερα με πέντε πακέτα με προϊόντα την ημέρα, ξεκίνησε όταν οι ελληνικές αστυνομικές Αρχές, σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες του εξωτερικού, κατάφεραν να εντοπίσουν ένα δέμα που είχε στείλει η 54χρονη Θ.Μ. στην Πολωνία, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν περίπου 9.000 ευρώ. «Κάθε αποστολή μπότοξ, ανάλογα με την ποσότητα που αγόραζε κάθε πελάτης, κόστιζε από 120 έως 850 ευρώ» αποκάλυψε στέλεχος της Οικονομικής Αστυνομίας που ασχολήθηκε με την υπόθεση, προσθέτοντας ότι η διαφήμιση των προϊόντων γινόταν μέσω του προφίλ που διατηρούσε η συλληφθείσα στο facebook.

Στις έρευνες που έγιναν σε αποθηκευτικό χώρο και σε σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 226 φαρμακευτικά και ιατροτεχνολογικά σκευάσματα (μπότοξ, σκευάσματα υαλουρονικού οξέος κ.ά.), 160 συσκευασίες μασκών αισθητικής, 3.910 ευρώ και πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων. Τα κατασχεθέντα φαρμακευτικά σκευάσματα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 40.000 ευρώ, δεν θεωρούνται ασφαλή και αποτελούν κίνδυνο για τον χρήστη τους. Ως εκ τούτου, θα σταλούν στον ΕΟΦ για εργαστηριακή εξέταση και φύλαξη. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This