Συναγερμός στην Λάρισα: Στην ΜΕΘ 40χρονη με πυογόνο στρεπτόκοκκο

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ

Must Read

Σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, μία 40χρονη γυναίκα, που διαγνώστηκε με στρεπτόκοκκο.

Η 40χρονη διαγνώστηκε με πυογόνο στρεπτόκοκκο, το πρώτο περιστατικό τη φετινή χρονιά, σημαίνοντας συναγερμό στο νοσοκομείο, καθώς σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι αναγκαία η διερεύνηση των επαφών και η λήψη μέτρων Δημόσιας Υγείας πέραν της συλλογής των επιδημιολογικών δεδομένων για το νόσημα.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη ενημερωθεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, ενώ έχουν τεθεί σε εφαρμογή όλα τα σχετικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση του συμβάντος.

Παράλληλα, για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η 40χρονη γυναίκα, ήδη έχει υπάρξει συνεργασία μεταξύ Γενικού και Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Στο πλαίσιο αυτό έχει μεταφερθεί εξοπλισμός και προσωπικό, ώστε να υποστηριχθεί η μάχη ζωής που δίνει η Λαρισαία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This