Θεσσαλονίκη: Βγάζουν στο δρόμο από πρώτη κατοικία οικογένεια με ανάπηρο παιδί

Must Read

Την αναλγησία της έδειξε μια εταιρεία στην Θεσσαλονίκη η οποία διαχειρίζεται σπίτια καθώς βγάζει σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία μιας γυναίκας η οποία μεγαλώνει δύο παιδιά, το ένα από τα οποία είναι ανάπηρο!

Σήμερα το πρωί, έξω από τα γραφεία της εταιρείας που βρίσκονται επί της οδού Λέοντος Σοφού πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Το παρών έδωσε η 40χρονη μητέρα, ο δικηγόρος της αλλά και άλλοι πολίτες και συλλογικότητες που την υποστηρίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα λαμβάνει μηνιαίο μισθό 800 ευρώ και μεγαλώνει μόνη της τα δυο παιδιά της ενώ το ένα έχει 67% αναπηρία.

Η ίδια προσπαθεί από τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε και ενημερώθηκε για τον πλειστηριασμό να βρει μια λύση με τον δικηγόρο της αλλά δεν τα έχει καταφέρει.

Η ίδια ζητά από την εταιρεία μια παράταση καθώς σε ένα χρόνο εκδικάζεται η έφεση που έχει κάνει προκειμένου να υπαχθεί στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Σε δηλώσεις της ανέφερε πως δεν έχει τα οικονομικά μέσα να αγοράσει το σπίτι και παλεύει μόνη της για τα πάντα αν και έχει προβλήματα υγείας.

«Μας είπαν ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα πρέπει να έχουμε το ποσό των 150.000 ευρώ για να το αγοράσουμε. Αλλά εγώ είμαι μονογονεϊκή οικογένεια με ανάπηρο παιδί, είμαι ιδιωτική υπάλληλος με πολλά θέματα υγείας και προσπαθώ και παλεύω μόνη μου» είπε στην τηλεόραση του OPEN.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, έχουν κάνει μια πρόταση στην εταιρεία προκειμένου να δοθεί χρόνος στην 40χρονη να δει τι θα κάνει.

«Έγινε μια πρόταση να γίνει υπό τη μορφή ενοικίου, να γίνει μια ρύθμιση. Να μας δοθεί μια δυνατότητα να παραμείνει να σώσει το σπίτι της ή έστω να δοθεί ο επαρκής χρόνος να δει τι θα κάνει, γιατί καταλαβαίνετε ανα πάσα στιγμή υπάρχει ο κίνδυνος να πεταχτεί έξω».

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Έκοψαν το ρεύμα σε μάνα με 5 παιδιά – «Έχασε» τον σύζυγό της πριν 4 μήνες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This