Θεσσαλονίκη: 20χρονος έδειρε τουρίστα, δάγκωσε λιμενικό και… έφαγε έξι μήνες φυλακή!

«Είχαμε υπηρεσία και ξαφνικά είδαμε τον κατηγορούμενο να κυνηγάει έναν τουρίστα και να τον χτυπάει με κλωτσιές...» κατέθεσε ο ένας από τους άνδρες του Λιμενικού που τον συνέλαβαν

Must Read

Στη… λάθος κοπέλα βρήκε να μιλήσει ένας τουρίστας στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουλίου, καθώς ο φίλος της αποδείχτηκε εξαιρετικά «προστατευτικός», με αποτέλεσμα να του… χυμήξει και να τον πλακώσει στο ξύλο!

«Είχαμε υπηρεσία και ξαφνικά είδαμε τον κατηγορούμενο να κυνηγάει έναν τουρίστα και να τον χτυπάει με κλωτσιές. Δεν μπορούσε να ηρεμήσει, άρχισε να μας βρίζει και να μας απειλεί. Έλεγε ότι ο τουρίστας μίλησε στην κοπέλα του. Όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο αντιστάθηκε και άρχισε να μας σπρώχνει, γύρισε το κεφάλι του και με δάγκωσε στο δάχτυλο του δεξιού χεριού, ευτυχώς κατάφερα και το τράβηξα. Μετά του βάλαμε χειροπέδες και συνέχισε να μας απειλεί, μας είπε ότι είχε πιει δύο μπουκάλια κρασί. “Ενόχλησε την κοπέλα μου, εσείς τι θα κάνατε;”, μας έλεγε διαρκώς», κατέθεσε σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο ένας από τους δύο άνδρες του Λιμενικού Σώματος που δέχτηκε το δάγκωμα από τον 20χρονο «νταή», όταν με τον συνάδελφό του επενέβησαν για να σώσουν τον άμοιρο τουρίστα.

«Ήταν εξαγριωμένος επειδή ο τουρίστας μίλησε στην κοπέλα του», κατέθεσε με τη σειρά του ο δεύτερος λιμενικός, τονίζοντας και ο ίδιος ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του νεαρού. «Τον κλωτσούσε και τον χτυπούσε. Τρέξαμε να προστατεύσουμε τον τουρίστα και τον τραβήξαμε. Μας είπε ότι τον είδε να παρενοχλεί την κοπέλα του και για αυτό του επιτέθηκε. Ο τουρίστας έφυγε και ο κατηγορούμενος προσπάθησε να του επιτεθεί ξανά, όμως τον τραβήξαμε πίσω», πρόσθεσε.

«Με το που έφτασα στο λιμάνι άρχισε να μου μιλάει ένας νεαρός και να με ρωτάει για ένα πάρτι, ενώ συνέχισε να περπατάει δίπλα μου. Γύρισα και φώναξα το αγόρι μου μόλις τον είδα. Προσπάθησα να μη δώσω έμφαση στη κατάσταση. Ήταν μεθυσμένος, δεν καταλάβαινε τι έκανε. Πρώτη φορά στα τέσσερα χρόνια που έχουμε σχέση τον άκουσα να μιλάει… τουρκικά. Την άλλη ημέρα δεν θυμόταν τι έκανε και με ρωτούσε για να μάθει τι συμβαίνει. Ήμαστε μαζί τέσσερα χρόνια και συγκατοικούμε. Δεν πίνει σχεδόν ποτέ αλκοόλ, δεν τον έχω δει ξανά ποτέ σε τέτοια κατάσταση και δεν τον έχω ακούσει ποτέ ξανά να μιλάει… τουρκικά», κατέθεσε η 23χρονη φίλη του δράστη.

Στον… οξύθυμο νεαρό, ο οποίος στην απολογία του είπε πως ήθελε απλώς να την προστατεύσει, ενώ απέδωσε τη βίαιη συμπεριφορά του στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, επιβλήθηκε, τελικά, ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή. «Μόλις έφτασα στο λιμάνι είδα έναν κύριο να μιλάει στη σύντροφό μου, σε πολύ κοντινή απόσταση. Λόγω της μέθης δεν υπολόγισα τίποτα και προχώρησα επιθετικά κατά επάνω του. Ζητάω συγνώμη, το έκανα μόνο για να υποστηρίξω την κοπέλα μου. Ήταν λάθος που δεν συνεργάστηκα. Ήμουν πάνω στην ταραχή με τον άλλον», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο τουρίστας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 20χρονο αποχώρησε από το σημείο του συμβάντος χωρίς να καταθέσει μήνυση σε βάρος του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This