Τρόμος στον Βόλο: 52χρονος έβριζε και απειλούσε γυναίκες με την ζώνη του

Must Read

Τον φόβο και τον τρόμο έσπειρε στον Βόλο, ένας 52χρονος, που απειλούσε με την ζώνη του ανυποψίαστες γυναίκες, ενώ παράλληλα τις έβριζε χυδαία!

Συγκεκριμένα, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ο άνδρας βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ερμού με Κ. Καρτάλη, στο κέντρο του Βόλου όταν έτυχε να περνάει από το σημείο μία 22χρονη κοπέλα. Αμέσως, έτρεξε να την πλησιάσει, με συνέπεια να την τρομάξει. Κρατώντας στο χέρι του μια λουρίδα, της φώναζε να σταματήσει, ενώ παράλληλα την έβριζε. Η νεαρή άρχισε να τρέχει χωρίς σταματημό, μέχρι που έφτασε στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και μαζί με έναν φίλο της κάλεσαν την Αστυνομία.

Όταν συνελήφθη ο 52χρονος διαπιστώθηκε πως ήταν το ίδιο πρόσωπο για το οποίο η αστυνομία είχε δεχθεί τρείς ώρες νωρίτερα κι άλλη καταγγελία. Μια νεαρή επίσης γυναίκα είχε καταγγείλει πως στην περιοχή μεταξύ Π. Μελά και Ιωλκού κυκλοφορούσε ένα επικίνδυνο άτομο. Η ίδια κινείτο με ποδήλατο όταν ο 52χρονος της έκοψε τον δρόμο και την χτύπησε με το χέρι του στο αριστερό αυτί. Στο μεταξύ, στο πρόσωπό του αναγνώρισε τον άντρα που την είχε εξυβρίσει πριν από επτά μήνες, όταν τυχαία διασταυρώθηκε μαζί του στον δρόμο. Η κοπέλα έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, που τον αναζήτησε και τελικά τον συνέλαβε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μετά την δεύτερη αναφορά εναντίον του.

Ο 52χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απειλής με επιλογή θύματος λόγω φύλλου, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομης οπλοφορίας αντικειμένου που είναι πρόσφορο για επίθεση, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και εξύβρισης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This