ΕΟΦ: SOS για γνωστό συμπλήρωμα διατροφής

Must Read

«Κατεβάζει» από τα ράφια των φαρμακείων και των υπόλοιπων καταστημάτων στα οποία διατίθεται ένα γνωστό συμπλήρωμα διατροφής ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

Πρόκειται για το προϊόν «SKULL LABS CRUSHER STIMFREE» στο οποίο μετά από έλεγχο ανιχνεύτηκε η μη εγκεκριμένη ουσία alpha-glycerylphosphorylcholine (GPC) (novel food).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, το προϊόν, που δεν είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ, έχει γεύση Exotic και Orange-Mango και η εταιρεία που το παράγει είναι η «FITNESS AUTHORITY Spzoo» Πολωνίας.

Σύμφωνα με τον ΕΟΦ, προμηθεύτριες εταιρείες του προϊόντος στην ελληνική αγορά εκτός από τον παραγωγό είναι και οι εταιρείες General Group EOOD, Βουλγαρίας και VM SPORT EOOD, Βουλγαρίας.

Οι επιχειρήσεις που το έχουν προμηθευτεί υποχρεούνται να εφαρμόσουν την απόφαση του ΕΟΦ, η οποία αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της δημόσιας Υγείας.

Δείτε το συμπλήρωμα διατροφής:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This