Πρόεδρος τουριστικών πρακτόρων Κρήτης: «Αυξημένα τα εισιτήρια, αλλά υπάρχουν λύσεις»

Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά - Τι λένε οι ταξιδιώτες για τις αυξήσεις στις τιμές και ποιές οι λύσεις

Must Read

Το αδιαχώρητο επικρατεί και σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουλίου, στο λιμάνι του Πειραιά, με τους αδειούχους να ετοιμάζονται για διακοπές. Παράλληλα, αρκετοί είναι οι τουρίστες που επισκέφθηκαν την Αθήνα και τώρα βάζουν «πλώρη» για τα ελληνικά νησιά.

Βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δηλώνουν πως οι τιμές είναι ιδιαίτερα αυξημένες σε σχέση με πέρσι τόσο στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια όσο και στη διαμονή στα νησιά, με έμφαση τα νησιά των Κυκλάδων. Μάλιστα είναι αξιοσημείωτο πως πολλοί δεν έχουν ακούσει για τις εκπτώσεις καθώς έχουν κλείσει τα εισιτήριά τους εδώ και καιρό και δεν μπορούν να κάνουν κάποια τροποποίηση.

«Έχουν αυξηθεί τα εισιτήρια περί τα 35% όμως αν κάποιος θέλει να έρθει φθηνά, θα βρει»

Για την ακρίβεια στα ακτοπλοϊκά μίλησε ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων Κρήτης, Μιχάλης Βλατάκης.

«Είναι μία ιστορία τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Και βέβαια οι εκπτώσεις που γίνονται έρχονται πολύ αργά όπως και όλες οι αποφάσεις στην Ελλάδα. Οι κρατήσεις έχουν γίνει. Έχουν αυξηθεί τα εισιτήρια περί τα 35% όμως αν κάποιος θέλει να έρθει φθηνά, θα βρει ένα ημερήσιο δρομολόγιο, το κατάστρωμα κοστίζει 36 ευρώ. Θα πάρει την οικογένειά του, και με ένα αυτοκίνητο, με 107 ευρώ μπορεί να έρθει. Αν θέλει καμπίνα στο ημερήσιο δεν υπάρχουν, ούτε στα νυχτερινά δρομολόγια. Οι Έλληνες όταν κάνουν αργά κρατήσεις, δεν μπορούν να βρουν αυτό που θέλουν. Εκεί είναι 500 ευρώ πήγαινε – έλα για μία οικογένεια», είπε αρχικά.

Ο ίδιος έκανε σαφές πως η πληρότητα στις καμπίνες ανέρχεται στο 100%. «Δεν υπάρχουν άλλες, στα ΙΧ υπάρχουν και πάντα κατάστρωμα στα ημερήσια που δεν τίθεται και μεγάλο θέμα να ταξιδέψει κάποιος πρωί», εξήγησε και κατέληξε λέγοντας:

«Θέμα υπάρχει για κάποιον που θα έρθει με την οικογένειά του, η Κρήτη είναι η ναυαρχίδα του τουρισμού, και δεν γίνεται με τους ντόπιους. Έχουμε κοντά στα 5 εκατομμύρια επισκέπτες και τα 200.000 διαθέσιμα δωμάτια είναι πιασμένα».


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This