Σοβαρότατη καταγγελία για την φωτιά στον Κουβαρά: «Μας έστελναν κοντά στις εστίες!»

«Θα ήταν δύσκολο να φύγουμε αν συνέβαινε κάτι», τονίζει

Must Read

Μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία έκανε πολίτης που βρέθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στην λεωφόρο Λαυρίου όπου υπήρχε μεγάλη κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών λόγω της μεγάλης φωτιάς που είχε ξεσπάσει ήδη στην περιοχή του Νέου Κουβαρά. 

Η καταγγελία είναι συγκλονιστική και φέρνει στην μνήμη τις ανατριχιαστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην φωτιά στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018, όταν άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί επειδή τους έστελναν σε λάθος κατεύθυνση, κοντά στις εστίες της φωτιάς!

Σύμφωνα με όσα καταγγέλει εξοργισμένη πολίτης, οι δυνάμεις της Αστυνομίας αποφάσισαν να κλείσουν χωρίς κανένα λόγο ένα μικρό κομμάτι της Λεωφόρου Λαυρίου και έστελναν τα οχήματα σε μικρότερους, επαρχιακούς δρόμους που ήταν κοντά στις εστίες της φωτιάς!

Όπως δήλωσε η πολίτης στο newsbreak.gr, «έγινε χαμός και ένα απίστευτο μπέρδεμα χωρίς κανένα λόγο. Έπρεπε να μας στείλουν αριστερά στη λεωφόρο Λαυρίου κ μας έστελναν να κάνουμε αναστροφή, δεξιά ό’τι να ναι».

Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν θα έπρεπε να κλείσει καθόλου η λεωφόρος γιατί η φωτιά ήταν αλλού και δεν φαινόταν να επηρέαζε τον δρόμο. «Όσοι κινούμασταν στην λεωφόρο ήταν δεξιά μας και πίσω από το βουνό», ανέφερε.

Και κατέληξε τονίζοντας:

«Από την αίσθηση που έχω του προσανατολισμού πιστεύω ότι μας έστελναν σε μικρούς επαρχιακούς δρόμους που ήταν δύσκολο να φύγουμε αν συνέβαινε κάτι».

Δείτε το σημείο που βρέθηκαν τα αυτοκίνητα μετά την ανακατεύθυνση:

Ολόκληρη η καταγγελία:

«Αυτό το αίσχος που έγινε σήμερα με την αστυνομία να κλείνει ένα μικρό κομμάτι της Λεωφόρου Λαυρίου ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγο και να στέλνουν τα αμάξια στις επαρχιακές οδούς στο βουνό κοντά στις εστίες της φωτιάς είναι για καταγγελία. Να ανακατευθύνουν χωρίς καμία περαιτέρω οδηγία, να φωνάζουν να έρθει ο διοικητής κ ο Θεός βοηθός… Καταλήξαμε όσοι ήμασταν τυχεροί να πάμε μέσω Κουβαρά, να ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ στη λεωφόρο Λαυρίου με προορισμό το λιμάνι. Τι να πω δε ξέρω!!!».

Δείτε την καταγγελία:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This