Κομμάτι κομμάτι βρίσκουν τον διαμελισμένο άνδρα στα Χανιά – Γιατί ψάχνουν τα χέρια του

Που στρέφονται οι έρευνες των αρχών

Must Read

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί το στυγερό έγκλημα στα Χανιά, με θύμα έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων, ο οποίος εντοπίστηκε διαμελισμένος στο εργοστάσιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Αρχικά οι υπάλληλοι του ΔΕΔΙΣΑ εντόπισαν σοκαρισμένοι το κεφάλι του άνδρα ασιατικής καταγωγής και ενημέρωσαν αμέσως τις Αρχές. Μετά από έρευνες, εντοπίστηκαν και τα πόδια του άτυχου άνδρα, ενώ σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, υπάλληλοι εντόπισαν και μέρος από τον θώρακά του. Όλα τα μέλη που έχουν εντοπιστεί έως τώρα, ήταν τοποθετημένα σε μαύρες σακούλες.

Ψάχνουν τα χέρια του

Πλέον οι αρχές αναζητούν τα χέρια του δολοφονημένου άνδρα, καθώς τα δακτυλικά του αποτυπώματα θα βοηθήσουν στο να ταυτοποιηθεί το θύμα, εκτός αν έχουν ήδη αλλοιωθεί εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που επισπεύδουν τη διαδικασία σήψης και αποσύνθεσης. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η άγρια δολοφονία έγινε πριν από 10 ημέρες και πρόκειται για Ασιάτη ηλικίας  περίπου 30-40 ετών.



Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται ένα συγκεκριμένο όχημα το οποίο μετέφερε απορρίμματα από το Ρέθυμνο στην μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στα Χανιά. Σύμφωνα με πηγές, οι υπάλληλοι της μονάδας είπαν στους αστυνομικούς ότι η σακούλα με το κεφάλι προερχόταν από διαλογή απορριμμάτων που εκφορτώθηκαν από το Ρέθυμνο. Ήδη οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ερευνούν την διαδρομή που ακολούθησε το όχημα.

Μέχρι στιγμής εκτιμάτε ότι ο δράστης αφού τεμάχισε το πτώμα του άτυχου άνδρα, τοποθέτησε τα μέλη μέσα σε μαύρες σακούλες και πιθανόν να τις έριξε σε διαφορετικούς κάδους σκουπιδιών.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This