Πέθαναν τον Γεράσιμο των Τεμπών στο Twitter!

Διαψεύδουν ιατρικοί κύκλοι

Must Read

Σοκ προκάλεσαν οι αναρτήσεις στη δημοφιλή πλατφόρμα του Twitter για τον μοναδικό επιζώντα του μοιραίου Intercity στα Τέμπη, σύμφωνα με τις οποίες ο Γεράσιμος Ιάσων Γεωργιάδης άφησε την τελευταία του πνοή.

Χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης διέδωσαν ότι ο 21χρονος φοιτητής ο οποίος είχε επιστρέψει στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, κατέληξε σήμερα, ενώ παράλληλα εξέφραζαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του onalarissa, το οποίο επικαλείται ιατρικούς κύκλους, πρόκειται για αισχρό ψέμα, καθώς η κατάσταση της υγείας του Γεράσιμου είναι σταθερή και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας. Μάλιστα, τέτοιες φήμες επιβαρύνουν την ψυχολογική κατάσταση των μελών της οικογένειάς του που αγωνιούν για το παιδί τους.

Σημειώνεται ότι ο φοιτητής με καταγωγή από το Βόλο είχε ταξιδέψει στη Γερμανία προκειμένου να δεχτεί την απαραίτητη ιατρική φροντίδα στο κέντρο αποκατάστασης International Neuroscience Institute, ωστόσο οι γιατροί εκεί έκριναν ότι πρέπει να επιστρέψει στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν αρχικά.

Ο λόγος που αναγκάστηκε να επιστρέψει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «δημοκρατία», ήταν επειδή μολύνθηκε από ανθεκτικό ενδονοσοκομειακό μύκητα, τον οποίο κόλλησε ενώ νοσηλευόταν στο ελληνικό νοσοκομείο.

Δείτε επίσης:

Νέος Γολγοθάς για τον Γεράσιμο των Τεμπών!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This