Βόλος: 19χρονος Ρομά απήγαγε 15χρονη επειδή χάλασε το προξενιό

19χρονος ζήτησε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης καθώς, οι δύο οικογένειες βρίσκονται πλέον σε συνεννόηση για την προίκα.

Must Read

Δίωξη για εκούσια διαφυγή ανηλίκου έχει ασκηθεί στον 19χρονο Ρομά, καθώς κατηγορείται ότι απήγαγε μία 15χρονη, την οποία σκόπευε να παντρευτεί αλλά χάλασε το προξενιό από τις δύο οικογένειες.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη όταν ο 19χρονος Ρομά από το Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας Βόλου, με την βοήθεια των γονιών του, απήγαγαν την ανήλικη από το Άργος.

Σύμφωνα με το gegonota.news, έπειτα από μήνυση που έκαναν οι γονείς της 15χρονης, ο 19χρονος συνελήφθη την Παρασκευή. Μήνυση κατατέθηκε και σε βάρος των γονιών του νεαρού, ηλικίας 48 και 44 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια σε εκούσια απαγωγή.

Ο νεαρός Ρομά οδηγήθηκε χθες (24/07) στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Η δίκη ορίστηκε για τις 7 Αυγούστου, ωστόσο ο 19χρονος ζήτησε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης καθώς, όπως είπε, οι δύο οικογένειες βρίσκονται πλέον σε συνεννόηση για την προίκα.

Ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε στο δικαστήριο πως προέβη σε αυτή την πράξη λόγω του έρωτα που αισθάνεται για την ανήλικη και ανυπομονεί να την παντρευτεί. Η 15χρονη από την μεριά της δηλώνει πως αγαπάει τον 19χρονο και θέλει να ζήσει μαζί του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This