Βίαιη έξωση στα Άνω Πατήσια: «Θα καλύψω εγώ το ποσό!» – Κρατική αναλγησία Vs Άνθρωποι

Τηλεθεάτρια θέλει να βοηθήσει τη μονογονεϊκή οικογένεια που τη διώχνουν με ΜΑΤ και δακρυγόνα για 881 ευρώ

Must Read

Μια τηλεθεάτρια βγήκε στον τηλεοπτικό «αέρα» του Alpha και δήλωσε έτοιμη να  βοηθήσει τη μονογονεϊκή οικογένεια από τα Άνω Πατήσια, το σπίτι της οποίας εκπλειστηριάστηκε ηλεκτρονικά για οφειλή κοινοχρήστων 881,42 ευρώ.

Σήμερα στην οδό Πολυλά εκτυλίχθηκαν αδιανόητες στιγμές, καθώς ο ανάλγητος κρατικός μηχανισμός (σ.σ. που σε κάτι τέτοια είναι σε ετοιμότητα…) έστειλε άνδρες των ΜΑΤ (αλλά και… πυροσβεστικό όχημα) για να συνδράμουν στη βίαιη έξωση και μάλιστα, έριξαν και δακρυγόνα στο σημείο, γιατί ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί εκεί, τόλμησε να αντιδράσει και να διαμαρτυρηθεί .

Λίγο νωρίτερα, αστυνομικοί είχαν σπάσει την κλειδαριά και διέλυσαν την πόρτα του σπιτιού με τροχό και δήλωσαν πως είναι… υποχρεώσή τους να συνδράμουν τον δικαστικό επιμελητή…



«Δεν θέλω καν να ξέρει ποια είμαι. Αυτό που θέλω είναι διαβεβαίωση ότι θα ανακληθεί η πράξη έξωσης»

Η τηλεθεάτρια ζήτησε να της δοθεί ένας λογαριασμός για να καταθέσει εκείνη τα χρήματα της οφειλής, με την προϋπόθεση και τη διαβεβαίωση, ότι θα ανακληθεί η πράξη έξωσης.

Σχολιάζοντας το λόγο για τον οποίο θέλει να το κάνει, είπε: «Αυτό που με αγγίζει είναι ότι υπάρχουν παιδιά από μέσα και αστυνομικοί απ’ έξω που ρίχνουν την πόρτα …  Τα παιδία είναι αυτά που πληρώνουν το μεγάλο λογαριασμό σε αυτή την ιστορία».

  • Είπε αναλυτικά στον Alpha:

«Θα καλύψω εγώ το ποσό, ας μου δώσει κάποιος ένας IBAN για να βάλω τα χρήματα … Ας μη μείνουμε σε αυτό, το θεωρώ τόσο φυσικό. Αυτό που με αγγίζει είναι ότι υπάρχουν παιδιά από μέσα και αστυνομικοί απ’ έξω που ρίχνουν την πόρτα …  Τα παιδιά είναι αυτά που πληρώνουν το μεγάλο λογαριασμό σε αυτή την ιστορία. Γι’ αυτό πείτε μου σας παρακαλώ, υπάρχει δυνατότητα να μου δοθεί ένας αριθμός να καταθέσω  ηλεκτρονικά το ποσό για να ανακληθεί η πράξη έξωσης; Δεν θέλω να έρθω σε επαφή με τη γυναίκα, δεν θέλω καν να ξέρει ποια είμαι. Αυτό που θέλω είναι η διαβεβαίωση η δική σας ότι θα ανακληθεί η πράξη έξωσης. Διαφορετικά δεν με αφορά το θέμα, αν δεν υπάρξει διαδικασία ανάκλησης σταματώ εδώ».



ΣΥΡΙΖΑ: «Η βαρβαρότητα των εξώσεων δεν έχει τελειωμό ακόμη και για 800 ευρώ»

Ανακοίνωση για το θέμα της βίαιης έξωσης εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ:

Η βαρβαρότητα των εξώσεων δεν έχει τελειωμό. Σήμερα στα Πατήσια, πραγματοποιήθηκε βίαιη επιχείρηση έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας για αρχικό χρέος μόλις 800 ευρώ, όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλει η οικογένεια.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας έσπασαν την πόρτα του σπιτιού για να πετάξουν έξω την οικογένεια, εμπόδισαν την πρόσβαση στους συγκεντρωμένους πολίτες που διαμαρτύρονταν, ρίχνοντας στην συνέχεια χημικά ακόμη και στους βουλευτές που βρίσκονταν εκεί.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρέθηκε στο σημείο ο βουλευτής Α’ Αθήνας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε τα εξής στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Αυτή τη στιγμή μια μονογονεϊκή οικογένεια κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο κυριολεκτικά για 800 ευρώ. Μιλάμε καθαρά για βαρβαρότητα. Από το πρωί έχουν έρθει αστυνομικές δυνάμεις, έχουν ήδη σπάσει την πόρτα της οικογένειας. Ζητάμε μαζί με εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους να ανέβουμε πάνω, να δούμε την οικογένεια, δεν μας επιτρέπεται η πρόσβαση στο σημείο λόγω της παρουσίας των αστυνομικών δυνάμεων. Πρέπει να σταματήσει αυτή η επιχείρηση. Δεν γίνεται κανένας άνθρωπος να χάνει το σπίτι του, να πετιέται στον δρόμο, ακόμη περισσότερο όταν μιλάμε για ένα χρέος τόσο μικρό. Είναι ο ορισμός της βαρβαρότητας και πρέπει να σταματήσει».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This