«Σίριαλ» η υπόθεση γυναίκας που δεν αφήνει τον πρώην σύζυγο να δει το παιδάκι τους

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Σε σίριαλ έχει μετατραπεί η υπόθεση μιας γυναίκας στον Βόλο, που δεν αφήνει τον πρώην σύζυγό της και τους γονείς του να βλέπουν το 4 ετών παιδί της, με αποτέλεσμα να τρέχουν συνεχώς στα δικαστήρια.

Η 38χρονη, που έχει δεχτεί 150 μηνύσεις, βρέθηκε την Τετάρτη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, κατηγορουμένη για παραβίαση δικαστικής απόφασης. Στην αίθουσα του δικαστηρίου εκτυλίχθηκαν σκηνές από την ταινία «Κράμερ εναντίον Κράμερ», αφού η 38χρονη από τις 17 μέχρι τις 20 Ιουλίου δεν παρέδιδε το παιδί στον πρώην σύζυγό της, με συνέπεια να επικρατήσει το… έλα να δεις.

Κάθε φορά που η οικογένεια του πρώην συζύγου δεν βλέπει ούτε για πέντε λεπτά το παιδί κατατίθεται και μια μήνυση εναντίον της, γεγονός ωστόσο που δεν φαίνεται να πτοεί τη μητέρα. Η ίδια μπορεί να έχει στην πλάτη της 150 μηνύσεις, όμως επιμένει στην ίδια τακτική, αρνούμενη να συμμορφωθεί με τη δικαστική απόφαση.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, κρίθηκε ένοχη και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επτά μηνών, με τριετή αναστολή και με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ο μεγάλος όγκος των μηνύσεων σε βάρος της θα αρχίσει να εκδικάζεται από το νέο δικαστικό έτος που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο, οπότε και αναμένεται να συζητηθούν οι 40 περίπου μηνύσεις.

«Δεν έχω πρόβλημα να δώσω το παιδί, αλλά αρνείται το ίδιο» επανέλαβε στην απολογία της η 38χρονη, η οποία αναφέρθηκε στο επεισόδιο που έγινε στις 17 Ιουλίου με τον πρώην σύζυγό της. «Μου είπε “θα σε κλείσω φυλακή”, με έσπρωχνε, πέταξε το κινητό μου στο ποτάμι. Φώναζα βοήθεια. Ενας γείτονας ήρθε και στάθηκε μπροστά στο αυτοκίνητό του και κάλεσε το 100», ανέφερε η γυναίκα και συμπλήρωσε ότι το παιδί της έλεγε συνεχώς «μαμά φοβάμαι». «Το παιδί δεν θέλει να πηγαίνει στον πατέρα του» τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This