Πανελλαδικές: Αυτός είναι ο πρώτος των πρώτων με το απόλυτο 20 – Πώς το κατάφερε

Βαθμολογήθηκε με 100/100 και από τους οκτώ εκπαιδευτικούς που αξιολόγησαν τα γραπτά του

Must Read

Το απόλυτο 20 σε όλα τα μαθήματα κατάφερε να γράψει ένας 18χρονος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, συγκεντρώνοντας 20.000 μόρια. Ο πρώτος των πρώτων των Πανελληνίων 2023 κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ με την βαθμολογία που συγκέντρωσε και να περάσει στην Νομική Αθηνών.

«Η αλήθεια είναι ότι οι προετοιμασίες για τις Πανελλαδικές δεν είναι και η πιο ρομαντική ”διαδικασία”. Σίγουρα υπάρχουν και αρκετές θετικές πλευρές και όλη αυτή η προσπάθεια για να πετύχει κάποιος τον στόχο του, αποβλέπει σε έναν ευγενή σκοπό. Σίγουρα όμως απαιτεί κάποιες θυσίες, κάποιες υποχωρήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έκανα απίστευτες υπερβολές ή ότι δεν έβγαινα ποτέ. Έπρεπε απλά να μετριάσω τον ελεύθερό μου χρόνο που διέθετα για τα hobby μου, τα αγαπημένα μου πρόσωπα για όλα αυτά», δήλωσε ο Φίλιππος Φούφας, με καταγωγή από τη Μηλιά Μετσόβου.

Πίσω από την τεράστια προσπάθειά του βρίσκεται η στήριξη που λαμβάνει όλον αυτόν τον καιρό από τα αγαπημένα του πρόσωπα. «Η οικογένειά μου με στήριξε όπως και οι φίλοι μου και οι καθηγητές. Πήγαινα και φροντιστήριο, το οποίο σε συνδυασμό με το σχολείο με προετοίμασε πολύ καλά γι’ αυτή την διαδικασία», συμπλήρωσε.

«Προτιμώ να μπω στην σχολή με ανοιχτό μυαλό»

Ο αριστούχος μαθητής σε ερώτηση για τις σκέψεις του σχετικά με την επαγγελματική του αποκατάσταση, αναφέρει «πιστεύω είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ τί ακριβώς θέλω να γίνω στο μέλλον. Εξάλλου ένας από τους λόγους που πέρασα νομική είναι επειδή είναι μία σχολή με ευρύτητα και που ανοίγει πολλές πόρτες και δεν περιορίζει κάποιον σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Προτιμώ να μπω στην σχολή με ανοιχτό μυαλό, παρά να έχω προσπαθήσει μάταια να προβλέψω εκ των προτέρων μία συγκεκριμένη πορεία».

Ο Φίλιππος που αξιολογήθηκε με 100/100 και από τους οκτώ εκπαιδευτικούς που βαθμολόγησαν τα γραπτά του, είδε τις ανακοινώσεις των βάσεων από το νησί της Σίφνου όπου βρίσκεται ήδη για διακοπές με φίλους του προκειμένου να χαρεί τις στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This