Φρίκη στην Κατερίνη: Κάηκε ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητό της!

Must Read

Το απόγευμα του Σαββάτου στην Κατερίνη, η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για κατάσβεση πυρκαγιάς σε όχημα επί της οδού Φαρμάκη, έξω από έναν παιδότοπο.

Όταν όμως οι πυροσβέστες κατέφθασαν στο σημείο, η φωτιά είχε ήδη κατασβεστεί και εντός του οχήματος βρέθηκε απανθρακωμένο άτομο άγνωστων στοιχείων.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, που όμως δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής επισήμως, το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει την ώρα που ξέσπασε η φωτιά και το άτομο που οδηγούσε δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει το όχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Όπως αναφέρει το pierianews.gr και άλλα τοπικά ΜΜΕ, το θύμα ήταν μία γυναίκα γύρω στα 40, το αυτοκίνητο της οποίας για άγνωστο ακόμα λόγο, άρχισε να βγάζει καπνό, ξέφυγε από την πορεία του και σταμάτησε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά και η άτυχη μητέρα να μην προλάβει να βγει από το όχημα.

Το βίντεο είναι από μια κάτοικο της περιοχής που βρισκόταν στον παιδότοπο εκείνη την ώρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This