Εικόνες ντροπής με ουρές 12 ωρών πριν ακόμα ανοίξει το Κτηματολόγιο Αθηνών!

Ατέλειωτη αναμονή για γερά νεύρα

Must Read

Από τα ξημερώματα περιμένουν ουρές πολιτών έξω από το Κτηματολόγιο Αθηνών. Απαράδεκτες εικόνες στην οδό Αριστοτέλους καθώς υπάρχουν υπηρεσίες που δεν έχουν ψηφιοποιηθεί.

Ουρές και τουλάχιστον 10ωρη αναμονή περιμένουν όσους πολίτες επιθυμούν να δηλώσουν τα ακίνητα τους στο Κτηματολόγιο. Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση που διαφημίζει η κυβέρνηση έκανε και πάλι το θαύμα της! Για να εκδοθεί ένα πιστοποιητικό και μόνο, οι ενδιαφερόμενοι αναγκάζονται να εγγράφονται σε λίστες προτεραιότητας και να υπομένουν αναμονές που αγγίζουν πολλές φορές ακόμη και τις δέκα ώρες.

 



Οι πολίτες σχηματίζουν για ώρες ατέλειωτες ουρές. Αναγκάζονται να στήνονται από αργά το βράδυ έξω από το Κτηματολόγιο Αθηνών προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν το περιβόητο χαρτάκι προτεραιότητας ώστε να καταφέρουν να εξυπηρετηθούν. Τα ονόματά τους γράφονται σε μια κόλλα χαρτί που βρίσκεται κολλημένη έξω από το κτήριο. Το πρωί υπάλληλος του Κτηματολογίου παίρνει το χαρτί και μοιράζει χαρτάκια προτεραιότητας ανάλογα με τον αριθμό του συμβολαίου τους…

 


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This