Τρόμος στην Εύβοια: Φίδι κολυμπούσε στη θάλασσα!

Στη συνέχεια βγήκε στην στεριά να...λιαστεί!

Must Read

Τρόμος επικράτησε σε παραλία της Εύβοιας ανάμεσα στους λουόμενους καθώς τις προάλλες ένα φίδι εθεάθη να…κολυμπά κανονικά μέσα στο νερό και στη συνέχεια βγήκε για να…λιαστεί στην ακτή!

Το φίδι το οποίο εικάζεται ότι είναι δεντρογαλιά δεν έχουν καταφέρει να το εντοπίσουν και να το απομακρύνουν οι αρμόδιες αρχές οι οποίες είναι πλήρως ενημερωμένες για την παρουσία του.

Δείτε το φίδι…να κολυμπά στην θάλασσα:

 

Σύμφωνα με το evima.gr, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως το φίδι είναι συχνός «επισκέπτης» της παραλίας και το έχουν δει συχνά να έρχεται για μια βουτιά.

Η δεντρογαλιά δεν θεωρείται επικίνδυνο φίδι καθώς δεν έχει δηλητήριο, ωστόσο μπορεί να επιτεθεί στον άνθρωπο αν απειληθεί άμεσα ή προσπαθήσει κάποιος να το αρπάξει.

Το φίδι έχει καταγράφει σε βίντεο από πολίτη ο οποίος είπε πως «δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, έπαθα σοκ».

Δείτε βίντεο με το φίδι:

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Εύβοια αναστατώνεται από την παρουσία φιδιού. Λίγα 24ωρα πριν,  αντιδήμαρχος συνειδητοποίησε πως κολυμπά δίπλα σε ένα ερπετό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This