Ποιος σκότωσε με μια σφαίρα τη Γερμανίδα στο Πήλιο; Τα ερωτήματα και οι εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ

Στο στενό περιβάλλον της 59χρονης εστιάζουν οι Αρχές και ερευνούν το ενδεχόμενο διαπληκτισμού

Must Read

Υπόθεση που θυμίζει πλοκή αστυνομικού μυθιστορήματος είναι η δολοφονία της 59χρονης Γερμανίδας που παραθέριζε στη Μηλίνα του Νότιου Πηλίου. Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο σύμφωνα με πηγές πρόκειται για μια υπόθεση που αποτελεί γρίφο μέχρι στιγμής.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στις 24 Ιουλίου από τον σύζυγό της, στην αυλή του σπιτιού που διατηρούσαν στην περιοχή. Φορούσε μαγιό, από πάνω ποδιά μαγειρέματος και παντόφλες, ενώ η σορός της βρέθηκε στο τσιμέντο της αυλής και κοντά στην αυλόπορτα. Αρχικά θεωρήθηκε ότι ο θάνατός της ήταν αιφνίδιος, ωστόσο κατά την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε 11 ημέρες μετά, διαπιστώθηκε ότι είχε δεχθεί σφαίρα στην πλάτη από μικρό όπλο, το βλήμα του οποίου δεν προκαλεί έντονη αιμορραγία.

Ο δολοφόνος φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει τη φονική επίθεση, καθώς πλησίασε αθόρυβα και σκυμμένος την άτυχη γυναίκα από πίσω και την πυροβόλησε με φορά από κάτω προς τα πάνω, στην πλάτη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Eισαγγελία Βόλου διέταξε προκαταρκτική έρευνα. Στο επίκεντρο της έρευνας των έμπειρων αξιωματικών έχει μπει από την πρώτη στιγμή το στενό περιβάλλον της 59χρονης, με τον σύζυγό της να καταθέτει ξανά και ξανά.

Από το απόγευμα της Πέμπτης έχουν γίνει πολλές έρευνες στην περιοχή για να εντοπιστεί στο όπλο των 22 χιλιοστών, με το οποίο σκότωσαν την 59χρονη, ωστόσο δεν έχει βρεθεί τίποτα. Σημειώνεται ότι στο σπίτι του ζευγαριού δεν βρέθηκε κανένα ίχνος παραβίασης. Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει ήδη υλικό από κάμερες, ωστόσο σύμφωνα με πηγές, είναι φτωχό.

Τι υποστήριξε ο σύζυγος

Ένα από τα κύρια ερωτήματα που τέθηκαν στον 62χρονο σύζυγο της 59χρονης ήταν γιατί ο ίδιος ενημέρωσε την αστυνομία 5 ώρες σχεδόν μετά τον θάνατο της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, ο ίδιος βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού μαζί με έναν τεχνικό που πραγματοποιούσε εργασίες. Όταν έφυγε, ο ίδιος ανέφερε ότι έπεσε για ύπνο και όταν ξύπνησε, βρήκε την γυναίκα του νεκρή στην αυλή. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι σε βάρος του.



Κατάθεση έδωσε και μια από τις κόρες της 59χρονης, που έφτασε χθες στη χώρα μας, όταν έγινε γνωστό ότι η μητέρα της έπεσε θύμα δολοφονίας. Εκτός από την οικογένεια, εξετάζονται παράλληλα και γείτονες του ζευγαριού.

Δεν αποκλείεται να σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα

Το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρή η 59χρονη

Σημειώνεται πως η 59χρονη φέρεται να δέχθηκε τη σφαίρα από απόσταση 25 μέτρων, γεγονός που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα. Οι έρευνες των αρχών ωστόσο επικεντρώνονται στις σχέσεις της οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα βρέθηκε πεσμένη σε ανηφορικό σημείο μπροστά από την καγκελόπορτα του σπιτιού του ζευγαριού, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι κατευθυνόταν από την καγκελόπορτα προς το σπίτι όταν δέχτηκε τη σφαίρα.

Το σενάριο του διαπληκτισμού

Ανάμεσα στα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ είναι και αυτό του διαπληκτισμού, δηλαδή το θύμα να τσακώθηκε με κάποιον και να είχε αυτή την τραγική κατάληξη. Έως τώρα δεν υπάρχει κάτι που να ενισχύσει αυτό το ενδεχόμενο.

«Ήταν ήσυχοι άνθρωποι»

Μιλώντας για σε τοπικό μέσο, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μηλίνας, Κωνσταντίνος Γκουτζίνης, ανέφερε ότι το ζευγάρι ζούσε 15 χρόνια στο χωριό και η 59χρονη ήταν ήσυχος άνθρωπος. «Κάνεις δεν μπορεί να καταλάβει πώς έγινε η ανθρωποκτονία. Όλα ερευνώνται από την αστυνομία» είπε και πρόσθεσε: «Ήταν ήσυχοι άνθρωποι, δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα στην περιοχή. Δεν εργάζονταν. Στη Γερμανία είχαν μία εταιρεία με υπολογιστές και ήρθαν να μείνουν στην Ελλάδα. Είχαν τα παιδιά τους, το σπίτι τους, τις παρέες τους».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This