Χειρουργήθηκε η 43χρονη αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της – Παραμορφωμένη από τα άγρια χτυπήματα

Στηρίζεται ψυχολογικά η ίδια και τα παιδιά της - Ο δράστης κρατείται

Must Read

Σοκαρισμένη η πόλη της Λάρισας μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που η Λαρισαία αστυνομικός από τον ίδιο της τον άνδρα, επιχειρηματία της περιοχής.

Μεταμορφωμένη τελείως και μη αναγνωρίσιμη η 43χρονη εργαζόμενη σε σώματα ασφαλείας, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Μάλιστα, υπεβλήθη σε σοβαρό χειρουργείο όπου της τοποθετήθηκε ειδικό σωληνάκι μετά την ρήξη νεφρού που υπέστη από τα βαριά χτυπήματα σε όλο της το σώμα, σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα. Ωστόσο, εκτός της νοσηλείας της λόγω των χτυπημάτων που υπέστη, ήδη δέχεται βοήθεια από ψυχολόγο, τόσο η ίδια όσο και τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού. 

 



Όλα ξεκίνησαν όταν, ο άνδρας επιχειρηματίας άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του γιατί σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομικός τού είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά. Γείτονες που άκουσαν την ταραχή ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Όσο για τον 53χρονο επιχειρηματία ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης, οι εισαγγελικές αρχές τον παρέπεμψαν για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας. Η κράτησή του συνεχίζεται, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

 



Το περιβάλλον της άτυχης 43χρονης ανέφερε ότι, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο επιχειρηματίας είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην σύζυγό του, καθώς είχαν σημειωθεί και άλλα παρόμοια περιστατικά. Μάλιστα τελευταία αποφάσισαν να ξαναπροσπαθήσουν να είναι μαζί σώζοντας την σχέση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρόσφατο παρελθόν η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο και η 43χρονη αναγκάστηκε να προσφύγει στις αρχές, κάνοντας μήνυση στον σύζυγο για απειλές με αποτέλεσμα εκείνος να συλλαμβάνεται, να οδηγείται στο Αυτόφωρο και στη συνέχεια να αφήνεται ελεύθερος καταφέρνοντας να πείσει τη γυναίκα του να μην τον εγκαταλείψει. Και τα κατάφερνε. Μέχρι που έγινε το χθεσινό αποτρόπαιο περιστατικό. «Η κοπέλα είναι σε άθλια κατάσταση. Τη χτυπούσε με μανία με τα χέρια, στο πρόσωπο. Της έχει σπάσει τα δόντια, το σαγόνι, ενώ φέρει και εσωτερικά τραύματα στα όργανα της. Έχει παραμορφωθεί από το ξύλο. Δεν αναγνωρίζεται. Είναι απορίας άξιον πως ζει….» περιγράφουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. 


Διαβάστε ακόμα:

Εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι στη Λάρισα ζούσε η αστυνομικός που σακάτεψε στο ξύλο ο ταβερνιάρης σύζυγός της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This