Δολοφονία Γερμανίδας στο Πήλιο: Αυτός πάτησε την σκανδάλη

Η αναζήτηση του όπλου, οι συνεχείς καταθέσεις και η «πίεση» στον σύζυγό της

Must Read

Μια ανάσα από τη διαλεύκανση του θρίλερ της δολοφονίας της 58χρονης Γερμανίδας στον παραθαλάσσιο οικισμό της Μηλίνας Πηλίου βρίσκονται οι διωκτικές Αρχές, συνεχίζοντας με αμείωτη ένταση τις έρευνες.

Τα έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση έχουν καταφέρει μέσα από μαρτυρίες και ενδείξεις να αποκρυπτογραφήσουν το σκηνικό του θανάτου της άτυχης S.B. στο Πήλιο, έχοντας εικόνα για το ποιο είναι το πρόσωπο που πάτησε τη σκανδάλη από το 22άρι πιστόλι και με μια σφαίρα πήρε τη ζωή της.

Αυτό που αναζητούν, προκειμένου να κλείσει η δικογραφία και να σταλεί στη Δικαιοσύνη, είναι συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία που δένουν την υπόθεση και τυλίγουν σε μια κόλα χαρτί τον δράστη. Για τον λόγο αυτόν καλούν συγκεκριμένους μάρτυρες, αλλά και τον Γερμανό σύζυγό της, ο οποίος, εκτός από τις δύο καταθέσεις που έδωσε, καλείται διαρκώς για διευκρινιστικές απαντήσεις. Βέβαια, οι Αρχές προσπαθούν να βρουν το πιστόλι με το οποίο ο δράστης σκότωσε την 58χρονη και το οποίο θα δέσει πλήρως την υπόθεση. Για τον λόγο αυτό σαρώνουν συγκεκριμένους χώρους και σημεία από κάδους απορριμμάτων και χωματερές, μέχρι και θαλάσσια σημεία.


Κοιμόταν

Υπενθυμίζεται πως ο 62χρονος σύζυγός της, που τη βρήκε νεκρή στις 24 Ιουλίου, υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι η γυναίκα ήταν ζωντανή όταν έφυγε από το σπίτι ένας τεχνικός που είχε καλέσει για να κάνει κάποιες εργασίες, ενώ ο ίδιος έπεσε για ύπνο και, όταν ξύπνησε, την είδε νεκρή στην αυλή.

«Ημουν στο σπίτι και κοιμόμουν. Οταν ξύπνησα, της φώναξα αλλά δεν απάντησε. Βγήκα στην αυλή και την είδα πεσμένη στο έδαφος. Δεν είχε τις αισθήσεις της» είπε στην Αστυνομία.

Με τον τρόπο αυτό θέλησε να δικαιολογήσει και το γεγονός ότι καθυστέρησε σχεδόν πέντε ώρες να ειδοποιήσει τις Αρχές. Την κατάθεσή του επιβεβαίωσε ο τεχνικός, είπε όμως ότι δεν μπορεί να ξέρει αν συνέβη κάτι μετά την αποχώρησή του.



Το άψυχο σώμα της 58χρονης ήταν πεσμένο μπροστά στην καγκελόπορτα της περίφραξης και στραμμένο προς το σπίτι, γεγονός που σημαίνει ότι είχε μόλις μπει όταν δέχτηκε τη βολίδα στην πλάτη. Το σενάριο που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι αν διαπληκτίστηκε με κάποιον, ο οποίος την πυροβόλησε ενώ κατευθυνόταν προς το σπίτι της. Ωστόσο, οι γείτονες εξετάστηκαν και δεν προέκυψε ότι κάποιος από αυτούς είχε διαφορές με τη Γερμανίδα ή τον σύζυγό της.



Παράλληλα, το σπίτι όπου έμεναν οι δυο τους βρίσκεται σε απομακρυσμένο και ερημικό σημείο στο Πήλιο, όπου δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας ώστε να διαπιστωθεί εάν κάποιο άτομο έστησε καρτέρι στην άτυχη γυναίκα και την πυροβόλησε πισώπλατα.
Σε κάθε περίπτωση, οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν δέσει την υπόθεση και θεωρείται ζήτημα μερικών ημερών η εξιχνίαση της δολοφονίας.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This