Αιτωλοακαρνανία – Δήμαρχος κατά ανεμογεννητριών: «Θα υπερασπιστούμε το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων!»

«Διεκδικούμε την ένταξη των ορεινών περιοχών μας στο πρόγραμμα 'Απάτητα Βουνά'»

Must Read

Ο Δήμος Θέρμου και ο δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας κατέθεσαν προσφυγή κατά της τοποθέτησης ανεμογεννητριών στη θέση «Ψώριαρη», στα όρια της κοινότητας Πέρκου δήμου Θέρμου στην Αιτωλοακαρνανία.

Όπως έγραψε ο δήμαρχος σε σχετική του ανάρτηση, «διεκδικούμε την ένταξη των ορεινών περιοχών μας στο πρόγραμμα «Απάτητα Βουνά», δεν είμαστε αντίθετοι σε ήπιες παρεμβάσεις σε πεδινές περιοχές , ούτε αντίθετοι στην πράσινη ενέργεια. Ο τόπος μετά από αυτό το έργο δε θα είναι ποτέ ο ίδιος. Θα επηρεαστεί άμεσα και το φυσικό περιβάλλον, αφού τα βουνά μας που αποτελούν καταφύγιο Άγριας Ζωής θα γίνουν  νταμάρι».

Και συνέχισε ο κ.Κωνσταντάρας:

«Λεωφόροι σε απάτητα βουνά, χιλιάδες κυβικά σκυρόδεμα, απόλυτη όχληση της άγριας ζωής και του οπτικού πεδίου, καμία περιβαλλοντική αποκατάσταση, καμία πρόβλεψη κατά το πέρας χρήσης σε 25 χρόνια που θα μείνουν κουφάρια. Θα υπερασπιστούμε το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων!».

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This