«Καψόνια» στρατιωτικών από το ΓΕΕΘΑ: Εκτελούν περιπολίες σε δάση με βροχή!

Ακόμα και η Πυροσβεστική σταμάτησε σήμερα την αυξημένη επιφυλακή σε περιοχές με χαμηλό δείκτη επικινδυνότητας

Must Read

«Φυσάνε και στο γιαούρτι» στο ΓΕΕΘΑ μετά το φιάσκο στις αποθήκες πυρομαχικών στην 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο και έχουν επιστρατεύσει προσωπικό του Στρατού για περιπολίες στα δάση ακόμα και υπό βροχή!

Αν και στις περιοχές της Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας γενικότερα, γνώριζαν ότι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε προβλέψει έντονες καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους με ενημερωτικά μηνύματα από το 112 στους πολίτες, οι υπεύθυνοι του ΓΕΕΘΑ έκαναν «καψόνια» στους στρατιωτικούς μέσα στην «καρδιά» του καλοκαιριού.

Τους επιστράτευσαν σε αχρείαστα δασοπερίπολα, παρά την κόπωση των τελευταίων εβδομάδων με συνεχείς εμπλοκές σε ΕΚΑΒ, περιπολίες σε δάση και φυσικές καταστροφές.

Ακόμα και η Πυροσβεστική σταμάτησε σήμερα την αυξημένη επιφυλακή που ίσχυε τις προηγούμενες μέρες, ενώ οι στρατιωτικοί με εντολές του ΓΕΕΘΑ συνεχίζουν να εκτελούν δασοπεριπολα ακόμα και σε περιοχές που ο δείκτης επικινδυνότητας, αρμοδιότητα του Υπουργείου πολιτικής προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, είναι σε χαμηλά επίπεδα.

Οι στρατιωτικοί είναι εξαντλημένοι αλλά δεν ξέρουν που μπορούν να βρουν το δίκιο τους…
Πολλοί από αυτούς είναι αποφασισμένοι μέσω των εκπροσώπων τους να αναφέρουν τα «καψόνια» των υπευθύνων του ΓΕΕΘΑ, στον καθ’ ύλην αρμόδιο πολιτικό προϊστάμενο τους, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την αχρείαστη επιφυλακή και εξάντληση των στρατιωτικών.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This