Χαλκιδική: Ζευγάρι 70ρηδων καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του από τον υπεύθυνο ενός beach bar

Το «λάθος» των δύο ηλικιωμένων, ήταν ότι... τόλμησαν να απλώσουν τις πετσέτες τους κοντά στις ξαπλώστρες της επιχείρησης

Must Read

Θύματα άγριου ξυλοδαρμού από τον νταή υπεύθυνο ενός beach bar στην παραλία Κασταμονίτη, στη Νικήτη Χαλκιδικής, υποστηρίζουν ότι έπεσαν δύο ηλικιωμένοι, ηλικίας 74 και 70 ετών, επειδή «τόλμησαν» να απλώσουν τις πετσέτες τους δίπλα στις ξαπλώστρες της επιχείρησης!

Όπως καταγγέλλει η 70χρονη σύζυγος, η οποία, μάλιστα, έχει κάνει εγχείρηση στο κεφάλι, αφού αρχικά ο υπεύθυνος του beach bar τούς απαγόρεψε να κάνουν μπάνιο στην παραλία «του», κατόπιν δεν δίστασε να βιαιοπραγήσει σε βάρος τους. «Σάββατο πρωί δέκα η ώρα. Λόγω του ότι είμαι χειρουργημένη στον εγκέφαλο, πηγαίναμε πρωί, δέκα η ώρα. Ήμασταν δύο μέτρα μακριά από τις ξαπλώστρες τους, σε μέρος δημόσιο. Ούτε μπροστά, ούτε πάνω πετσέτα να ακουμπήσω, ούτε τίποτα. Έρχεται λοιπόν κι αρχινάει να βρίζει…», είπε αρχικά η 70χρονη στο MEGA.

Ωστόσο, ο άνδρας όχι μόνο δεν έμεινε στις βρισιές, αλλά δεν δίστασε και να… χτυπήσει την 70χρονη. «Ο σύζυγος ήταν σκυμμένος και έβαζε την ομπρέλα. “Θα σας πνίξω”, “θα σας πετάξω”, πολλές βρισιές… Κι εγώ η αθεόφοβη, για να μη σηκωθεί ο άνδρας μου, σηκώνομαι και λέω “κύριε, γιατί είμαστε αχάριστοι; Τι μας προσφέρατε και είμαστε αχάριστοι;”. Μου δίνει μια μπουνιά στο μέρος που είμαι χειρουργημένη και πέφτω κάτω στην άμμο. Σηκώνεται ο σύζυγος, λέει “τι κάνεις; Η γυναίκα μου είναι χειρουργημένη”».

«Περιλαμβάνει τον άνδρα μου, του βάζει τρικλοποδιά, 74 χρόνων ο άνθρωπος, τον ρίχνει κάτω, του ξεσκίζει την μπλούζα… Με το ένα χέρι τον πατούσε στον λαιμό, κι ένα χέρι, καβάλα δηλαδή σαν το γαϊδούρι, στα πλευρά. Να φωνάζω βοήθεια και να μην έρθει κανένας… Έτρεξε μία κοπέλα, άγνωστη, που δεν την ξέρω να την ευχαριστήσω», συμπλήρωσε.

H κοπέλα ειδοποίησε το «100» και το «166», ενώ ο 74χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σφαδάζοντας από τους πόνους. Μάλιστα, η βιαιότητα των χτυπημάτων  που δέχτηκε ήταν τέτοια, που, τελικά, ο άνθρωπος χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο γόνατο.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This