Υπόθεση-θρίλερ στην Κύπρο: Εντοπίστηκε 40χρονος Έλληνας νεκρός σε ακάλυπτο πολυκατοικίας

Συνελήφθη ο συγκάτοικός του - Δολοφονία εκ προμελέτης «βλέπουν» οι Αρχές

Must Read

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κύπρο, όπου ένας 40χρονος βρέθηκε νεκρός, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, όπου έμενε.

Η σορός του Θανάση Κολτσλή από την Ελλάδα βρέθηκε κάτω από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην οποία διέμενε στη Λευκωσία. Η αστυνομία συνέλαβε τον 38χρονο Ιρανό συγκάτοικο του, ο οποίος ανακρίνεται για φόνο εκ προμελέτης.

Ο 40χρονος γύρω στις 18:45 το απόγευμα της Κυριακής έφυγε από το διαμέρισμα με τη σύντροφο του, ωστόσο εκείνη -όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας – κάτι είχε ξεχάσει. Ο 40χρονος ανέβηκε, τότε, πάλι στο διαμέρισμα για να πάρει τα πράγματα της αλλά επειδή δεν είχε μαζί του κλειδιά χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικος του. Όπως κατέθεσαν ένοικοι της πολυκατοικίας άκουσαν φωνές και στη συνέχεια έναν ήχο από το ισόγειο.

Στη συνέχεια ο Κολτσλής βρέθηκε αιμόφυρτος στον ακάλυπτο χώρο με τα στοιχεία να δείχνουν ότι έπεσε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Αρνείται τις κατηγορίες ο 38χρονος Ιρανός

Ο συγκάτοικος του 40χρονου, ο οποίος κατάγεται από το Ιράν αρνείται την εμπλοκή του στη πτώση του άνδρα από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας.

Η μαρτυρία που οδήγησε στη σύλληψη του ήταν αυτή της συντρόφου του Κοτσλή, η οποία ανέφερε πως το προηγούμενο βράδυ είχαν διαπληκτιστεί για ασήμαντο λόγο σε σχέση με τη τηλεόραση. Υποστήριξε πως η ίδια είπε στον 40χρονο να πάει στο διαμέρισμα να της φέρει κάποια προσωπικά αντικείμενα που είχε ξεχάσει, αλλά δεν είχε κλειδιά και χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικος του.

Κατά την γυναίκα που έδωσε μαρτυρία, ακούστηκαν φωνές και στη συνέχεια ο Κοτσλής βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο χώρο κάτω από την πολυκατοικία, έχοντα πέσει από τον 3ο όροφο.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Το σενάριο που εξετάζεται είναι ότι τον Θανάση Κολτσλή έσπρωξε ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη και ανακρίνεται. Μέχρι στιγμής, πάντως, είναι άγνωστο τι ακριβώς συνέβη μεταξύ των δύο ανδρών και η Αστυνομία αναζητεί τα αίτια του διαπληκτισμού τους.

Ο 38χρονος θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης του ώστε να ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις.






Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This