Μαφιόζος στην Κέρκυρα: Σε 40 μέρες η απόφαση για την έκδοσή του στην Ιταλία

Must Read

Σε 40 μέρες θα εκδοθεί η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου της Κέρκυρας για την έκδοση ή μη του 60χρονου μαφιόζου που συνελήφθη την Παρασκευή στο νησί στην Ιταλία.

Σήμερα το πρωί ο Ιταλός ο οποίος έχει ξεκινήσει μια καινούρια ζωή στο νησί των Φαιάκων έχοντας κάνει και οικογένεια, πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα.

 

Όπως ισχυρίστηκε, μέσω των συνηγόρων του, κατηγορήθηκε στην Ιταλία για φορολογικές και οικονομικές παραβάσεις (μεταξύ τους μια εικονική πτώχευση εταιρείας) και όχι για ποινικές. Μάλιστα, τόνισαν πως οι παραβάσεις αυτές έχουν καταγραφεί προ 20ετίας και, βάσει της ελληνικής νομοθεσίας, έχουν παραγραφεί, με συνέπεια να μην στοιχειοθετείται απόφαση για έκδοση.

Ο ίδιος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εκδοθεί στην χώρα που έχει διαπράξει τα αδικήματα καθώς, όπως έχει πει, θα καταστραφεί η οικογένειά του και θα κινδυνεύσει η ζωή του.

Ο μαφιόζος έχει οδηγηθεί εδώ και λίγες ώρες στην φυλακή της Κέρκυρας με απόφαση του εισαγγελέα καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και καταζητούνταν τα τελευταία 12 χρόνια. Είχε σχέσεις με την γνωστή μαφιόζικη οργάνωση της Καμόρα και το πεδίο δράσης του είχε να κάνει με ξέπλυμα χρήματος. Μάλιστα, ήταν σε λίστα με τους 100 πιο επικίνδυνους καταζητούμενους.

Δείτε επίσης:

Σύλληψη αρχιμαφιόζου: Οδηγείται στις φυλακές Κέρκυρας – Εν αναμονή της έκδοσής του στην Ιταλία

Αρχιμαφιόζος: «Τρέμει» να εκδοθεί στην Ιταλία – Είναι πατέρας ενός παιδιού στην Κέρκυρα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This