Φόβοι για αντίποινα στο αυριανό παιχνίδι ΠΑΟ – Μαρσέιγ

Must Read

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία εν όψει της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, καθώς υπάρχουν δικαιολογημένοι φόβοι για νέα επεισόδια μεταξύ οπαδών, ως «απάντηση» των όσων έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πιο συγκεκριμένα, οι μαρτυρίες πως οι Κροάτες χούλιγκαν συνεργάστηκαν με χούλιγκαν του Παναθηναϊκού στα αιματηρά επεισόδια που οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, έχουν προκαλέσει μεγάλο αναβρασμό στα social media, την ώρα που υπάρχουν έντονες φήμες πως οπαδοί της γαλλικής ομάδας βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, παρά την απαγόρευση μετακίνησής τους για τον αγώνα.

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ, οι οποίοι είναι γνωστοί… ταραξίες, είναι «αδελφοποιημένοι» με εκείνους της ΑΕΚ, γεγονός που δικαιολογεί το κλίμα ανησυχίας που επικρατεί, με πολύ κόσμο να θεωρεί πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αύριο να γίνει… ολοκαύτωμα στη Λεωφόρο, παρά το γεγονός ότι η ΕΛ.ΑΣ. λαμβάνει αυξημένα μέτρα για το ματς. Επιπλέον, πληροφορίες κάνουν λόγο για άφιξη στην πρωτεύουσα και οπαδών της Λιβόρνο, που επίσης έχουν στενές σχέσεις με τους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά και άλλων ομάδων, όπως Στεάουα, Ρόμα και Ζανκτ Πάουλι, μέσα από πυρήνες «Ultras».

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This