Στον Εισαγγελέα ο 27χρονος ντελιβεράς που γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου 50χρονο στη Θεσσαλονίκη

Όλα ξεκίνησαν από μία παρατήρηση...

Must Read

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα, Τετάρτη 9/8, ο 27χρονος ντελιβεράς, που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν 50χρονο το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, στη μέση του δρόμου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια σχηματίστηκε σε βάρος 27χρονου διανομέα, που συνελήφθη μετά τον θάνατο 50χρονου, τον οποίο χτύπησε στη διάρκεια διαπληκτισμού τους. Μάλιστα, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέτασηΌλα ξεκίνησαν περίπου στις 2 το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Αλ. Σβώλου και το επεισόδιο φέρεται να ξεκίνησε μετά από παρατήρηση που έκανε το θύμα στον 27χρονο, επειδή πέρασε με τη μοτοσικλέτα του από τον πεζόδρομο. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο 27χρονος διανομέας χτύπησε τον 50χρονο. Επί τόπου μετέβη σταθμός του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να μεταφέρουν τον μεσήλικα άντρα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, εκεί όπου το πρωί της περασμένης Τρίτης άφησε την τελευταία του πνοή. Ο διανομέας που γρονθοκόπησε τον 50χρονο συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης, όταν το νοσοκομείο ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. ότι ο 50χρονος είχε καταλήξει. 

 


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This