Στην εισαγγελέα οι 9 συλληφθέντες για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών

Must Read

To κατώφλι της εισαγγελέως Χανίων πέρασαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης οι 9 συλληφθέντες για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών και ανθρώπων, που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι κατηγορούμενοι είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην κατ’ επάγγελμα εμπορία ανθρώπων μέσω της «βιομηχανοποίησης γεννήσεων».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι εννέα συλληφθέντες παραμένουν έξω από το γραφείο της εισαγγελίας και μετά την απαγγελία των κατηγοριών θα οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή Χανίων από τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσουν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση – συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, εμπορία ανθρώπων, μεσολάβηση σε υιοθεσία ανηλίκου κατ’ επάγγελμα, παραβάσεις του νόμου περί εφαρμογής της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, πλαστογραφία, διατάραξη οικογενειακής τάξης, απάτη, σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Δείτε επίσης:

Πώς δρούσε το κύκλωμα εμπορίας βρεφών στα Χανιά – Οι ρόλοι και τα αστρονομικά ποσά

(Φωτογραφίες: neakriti.gr)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This