Μεσολόγγι: «Ήταν ημιλιπόθυμη, είχε 40 βαθμούς στο αυτοκίνητο» λένε οι οι αστυνομικοί για το παιδί

Must Read

Μάστιγα τείνουν να γίνουν τα περιστατικά εγκατάλειψης παιδιών σε αυτοκίνητα, με τελευταίο εκείνο που εκτυλίχθηκε στο Μεσολόγγι την Τρίτη. Αστυνομικοί απεγκλώβισαν ένα 4χρονο κοριτσάκι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Οι Δημητρης Τσήλιος και Παντελής Καρδάκας που συγκίνησαν το πανελλήνιο όταν έσωσαν το παιδί από θερμοπληξία ή και κάτι χειρότερο περιγράφουν το τι συνέβη. Ο πατέρας του κοριτσιού είχε πάει για ψώνια σε παρακείμενο σούπερ μάρκετ όταν περαστικοί αντιλήφθηκαν ότι στο όχημα ήταν παρατημένο το παιδί.

«Ήμασταν σε περιπολία με τις μηχανές το απόγευμα της Τρίτης και πήρα σήμα ότι σε σούπερ μάρκετ υπάρχει παιδί σε όχημα κλειδωμένο. Σε ένα λεπτό φτάσαμε στο σημείο και διαπιστώσαμε ότι σε κλειδωμένο με συναγερμό αυτοκίνητο και φιμέ τζάμια υπάρχει παιδί δεμένο σε καθισματάκι, ιδρωμένο και σε ημιλοπόθυμη κατάσταση», εξήγησαν οι άνδρες της Αστυνομίας και συνέχισαν:

«Εκείνη την έξω είχε 35 βαθμούς Κελσίου και μέσα στο αυτοκίνητο τουλάχιστον 40. Αμέσως σπάσαμε το τζάμι και απεγκωβίσαμε το παιδάκι. Του ρίξαμε νερό και αμέσως με περιπολικά το μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Ο πατέρας ήταν στο σούπερ μάρκετ και όταν βγήκε μας είπε ότι δεν θυμόταν ότι είχε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο».

Σημειώνεται ότι ο πατέρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό

«Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση της ανήλικης κόρης του.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς, ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 4 ετών μέσα σε κλειδωμένο όχημα.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη για προληπτικούς λόγους», αναφέρει η ΕΛΑΣ στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This