Φρικιαστικό τέλος για τον αγνοούμενο Πυροσβέστη στην Εύβοια – Τον κατασπάραξαν αγριογούρουνα!

Ο Απόστολος Κατσανάς αγνοούνταν από τις 22 Ιουλίου και τον εντόπισαν ρετσινάδες σήμερα το πρωί - Θα γίνει εξέταση DNA για την επιβεβαίωση της ταυτότητας

Must Read

Τραγικό ήταν το τέλος στην υπόθεση της αναζήτησης του Πυροσβέστη Απόστολου Κατσανά, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το χωριό Αμφιθέα Ευβοίας στις 22 Ιουλίου (και εκδόθηκε silver alert στις 27/7), καθώς σήμερα νωρίς το πρωί, εντοπίστηκε (σορός σε κακή κατάσταση, ρούχα και αντικείμενα) από ρητινοκαλλιεργητές στην δασώδη περιοχή Λευκίδα Αμφιθέας.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο πρώην αστυνομικός και νυν ιδιωτικός ερευνητής και πραγματογνώμονας Γιώργος Τσούνης, ο άτυχος 58χρονος Πυροσβέστης (εργαζόταν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας), ο οποίος έφυγε από το σπίτι του να πάει έναν περίπατο και δεν ξαναγύρισε ποτέ, κατασπαράχτηκε από αγριογούρουνα!

«Τραγικό τέλος για τον Πυροσβέστη Απόστολο Καστανά, τον κατασπάραξαν τα αγριογούρουνα στην δασώδη περιοχή Λευκίδα Αμφιθέας, τον εντόπισαν ρετσινάδες 12/08/2023 07:38. Έχει επιλυθεί η Αστυνομία. Είχε εξαφανιστεί από το χωριό Αμφιθέα Ευβοίας στις 22/07/2023», έγραψε σε σχετική ανάρτηση.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Αμφιθέας Θανάσης Μπαρώτας δήλωσε σχετικά στο evima.gr:

«Δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη ο άτυχος συντοπίτης μας. Σήμερα το πρωί βρέθηκαν τα ρούχα του στο δάσος από ρητινοκαλλιεργητή. Αμέσως πήγα στο σημείο με την αστυνομία και αναγνώρισα τα ρούχα που φορούσε. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι στο χωριό».

Όπως έχει γίνει γνωστό, θα πραγματοποιηθεί τεστ DNA, προκειμένου να επιβεβαιωθεί 100% η ταυτότητα της σορού, η οποία βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Παρόλα αυτά, όλα τα στοιχεία και τα ευρήματα, συγκλίνουν στο ότι ανήκει στον 58χρονο Πυροσβέστη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This