Νουλέζας για δολοφόνο Κατσουρή: «Ψηλός και αρκετά εύσωμος» ο άνδρας που τον μαχαίρωσε

«Το βίντεο είναι ξεκάθαρο. Η Ελληνική Αστυνομία είναι σε θέση τώρα, σε μια ώρα, σε μια ημέρα να βρει ποιος είναι...», υποστήριξε ο δικηγόρος, αναφερόμενος στο βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές

Must Read

Βασιζόμενος στο γεγονός ότι στη διάθεση των Αρχών βρίσκεται βίντεο από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο οποίο φαίνεται ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή, ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, επιμένει πως ο 40χρονος Κροάτης τον οποίο εκπροσωπεί είναι αθώος.

«Η Ελληνική Αστυνομία είναι σε θέση τώρα, σε μια ώρα, σε μια ημέρα να βρει ποιος μαχαίρωσε τον Μιχάλη», τόνισε ο δικηγόρος και πρόσθεσε πως «το βίντεο είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορώ να πω τα χαρακτηριστικά του, φαίνεται, πάντως, πως είναι ένας ψηλός και αρκετά εύσωμος άνδρας»!

Αναφορικά με τον 40χρονο κατηγορούμενο που εκπροσωπεί, ο Βασίλης Νουλέζας, κάνοντας λόγο και για δικογραφία με πάρα πολλές ελλείψεις, τόνισε σήμερα πως «είναι Κροατικής καταγωγής και διαμένει στην Αυστρία στη Βιέννη. Έχει αυστριακή υπηκοότητα. Έρθε στην Ελλάδα αεροπορικώς για 3-4 ημέρες και έχει και εισιτήριο επιστροφής. Αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή, διότι πριν καν προλάβει να φτάσει στο γήπεδο αντιλήφθηκε πως επιτίθεται μια ομάδα, προφανώς φιλάθλων της ΑΕΚ σε αντίστοιχους της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Κάποιοι φαίνονται από από την πλευρά των οπαδών της Ντινάμο να έχουν ξύλα στα χέρια τους, είναι δέκα, είκοσι, τριάντα άτομα».

«Ο δικός μου εντολέας, ο οποίος, κατά μερικούς, είναι και ο επικεφαλής όλων, φαίνεται από το κινητό του πως γνώριζε μόνο άλλους δύο ομοεθνείς του. Δεν ήταν εκεί που γίνονταν τα επεισόδια, που επεκτάθηκαν και υπήρξε γενική σύρραξη και συμπλοκή. Είναι έργο της αστυνομίας, της δικαιοσύνης να δει ποιος είναι εκείνος που κατάφερε το θανάσιμο πλήγμα στο Μιχάλη», κατέληξε ο γνωστός δικηγόρος.

Στο μεταξύ, στις 7 το απόγευμα ανακοινώθηκε η προφυλάκιση ακόμη 15 εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση, ενώ προφυλακιστέος κρίθηκε και ο Κροάτης που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς ο 14ος τακτικός ανακριτής μετέβη επιτόπου και έλαβε την απολογία του. Αναμένεται, πλέον, η απόφαση και για τους υπόλοιπους.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This