Χειροπέδες σε αστυνομικούς που εργάζονταν ως σεκιουριτάδες σε βίλες στις Κυκλάδες

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται ακόμη τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν στο ίδιο νησί με τους συλληφθέντες

Must Read

Στην Αθήνα και σε νησί των Κυκλάδων, όπου και υπηρετούν, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί τρεις αστυνομικοί, κατηγορούμενοι πως εργάζονταν ως σεκιουριτάδες σε βίλες στο νησί.

Ειδικότερα, οι τρεις αστυνομικοί, δύο από τους οποίους είναι δόκιμοι αστυφύλακες, συνελήφθησαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς διαπιστώθηκε ότι παρείχαν υπηρεσίες φύλαξης ιδιωτικής οικίας του νησιού, παραβαίνοντας με αυτόν τον τρόπο τα καθήκοντά τους. Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται και άλλοι τρεις αστυνομικοί, που υπηρετούν στο ίδιο νησί με τους συλληφθέντες.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «για τη διακρίβωση της παράνομης δραστηριότητάς τους προηγήθηκε αρμόδια έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν στοιχεία, καθώς και το αποδεικτικό υλικό που ανέκυψε στο πλαίσιο της προανάκρισης και της φυσικής επιτήρησης. Ειδικότερα, προέκυψε ότι οι ανωτέρω τους τελευταίους τρεις μήνες παρείχαν υπηρεσίες φύλαξης σε ιδιωτικές οικίες στο νησί, έχοντας συγκεκριμένους ρόλους και καθορισμένες βάρδιες, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις συνέπιπταν με το ωράριο εργασίας τους, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο παράνομο οικονομικό όφελος.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 1.700 ευρώ και 50 δισκία συγκεκριμένης δραστικής ουσίας. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, αφορά στα -κατά περίπτωση – αδικήματα της παράβασης καθήκοντος, της νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και γραφείων ιδιωτικών ερευνών και της νομοθεσίας για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό. Οι έρευνες συνεχίζονται».

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This