ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΓια 12 ευρώ την ώρα φύλαγαν βίλες οι αστυνομικοί που συνελήφθησαν στη Μύκονο

Για 12 ευρώ την ώρα φύλαγαν βίλες οι αστυνομικοί που συνελήφθησαν στη Μύκονο

Άφηναν τη βάρδια στο τμήμα και πήγαιναν να κάνουν τους σεκιούριτι στις βίλες

Υπηρεσίες φύλαξης σε πλουσίους της Μυκόνου προσέφεραν αστυνομικοί, αφήνοντας ακόμα και την βάρδιά του στο τμήμα, προκειμένου να φυλούν τις βίλες στο νησί.

Για περισσότερους από τρεις μήνες, οι αστυνομικοί στο νησί των Ανέμων, είχαν μπει στο «στόχαστρο» των «αδιάφθορων» για τις υπηρεσίες σεκιούριτι που προσέφεραν, κατά παράβαση των καθηκόντων τους.

Συνολικά συνελήφθησαν ένας υπαρχιφύλακας και δύο δόκιμοι αστυφύλακες, οι οποίοι είχαν αποσπαστεί στη Μύκονο για τη θερινή περίοδο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έκαναν τους σεκιούριτι στις βίλες για με αμοιβή 10-12 ευρώ την ώρα.

 

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, σε βάρος τους προέκυψαν αποδεικτικά στοιχεία και τηλεφωνικές συνομιλίες που αποδεικνύουν ότι παρείχαν υπηρεσίες φύλαξης σε ιδιωτικές οικίες στο νησί, έχοντας συγκεκριμένους ρόλους και καθορισμένες βάρδιες, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις συνέπιπταν με το ωράριο εργασίας τους, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο παράνομο οικονομικό όφελος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημειώνεται ότι μετά από έρευνες, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.700 ευρώ και 50 δισκία συγκεκριμένης δραστικής ουσίας.

Παράλληλα, η έρευνα της ΕΛΑΣ βρίσκεται σε εξέλιξη και άλλους τρεις αστυφύλακες.

Δείτε επίσης:

Χειροπέδες σε αστυνομικούς που εργάζονταν ως σεκιουριτάδες σε βίλες στις Κυκλάδες

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης